Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagram

Bezoek Benel op de Photokina 2016!

Ook wij van Benel, als importeur van en groothandel in optische en fotostudio producten, zijn dit jaar weer te vinden op de Photokina beurs in Keulen (Duitsland)! Dit internationale evenement, dat wordt georangiseerd tussen 20 en 25 september 2016, is de grootste beurs op het gebied van (professionele) fotografie in Europa.

Importeur en groothandel in optische en fotostudio producten

Benel is in 1990 opgericht als importeur van en groothandel in optische en fotostudio producten. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid van een tweemansproject naar een bedrijf met 15 fulltime medewerkers. Vandaag de dag leveren wij vanuit onze vestiging in Hoogeveen ruim 4000 artikelen uit voorraad aan Nederlandse ondernemers en dealers in 26 Europese landen.

Photokina

Dit jaar zijn wij van Benel te vinden in hal 04.1 op stand G017. De hele beurs zullen wij ons bedrijf met gemiddeld vijf personen vertegenwoordigen. 

35 merken

We zullen ook dit jaar zoveel mogelijk van onze 35 merken proberen te laten zien, die wij voeren in ons assortiment van circa 4.000 producten. Een aantal voorbeelden van onze merken:

Nieuwe producten

Tijdens de Photokina zullen we u veel nieuwe producten laten zien. Waaronder (veel) nieuwe LED lampen (Fresnel, Ringlampen en Wi-Fi aangestuurde LED lampen), maar ook een aantal fraaie nieuwe studioflitsers

19-8-2016