Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Volg Benèl ook via:

      Youtube iconf Vinyl Achtergrond
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de plaatjes voor extra foto's

Vinyl Achtergrond

De Vinyl achtergronden zijn van duurzame kwaliteit vinyl met perfecte inktopname en kennen bijna geen reflectie, schijnen niet door en kreuken niet bij normaal gebruik. Door het lichte gewicht kunt u de achtergronden makkelijk ophangen en/of meenemen op locatie.

Toepassing 

De achtergronden zijn niet alleen te gebruiken bij fotoshoots, u kunt ze namelijk ook prima gebruiken als opvulling in uw winkel, in uw etalage, op uw beursstand, als ondergrond bij productfotografie, etc. Het doek is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Kenmerken

Elke achtergrond wordt standaard voorzien van een zoom van 6 cm waardoor hij met een dwarsligger op de meeste achtergrondsystemen te gebruiken is. Het vinyl heeft een gewicht van 450g/m² en wordt geleverd op een kartonnen koker. Voor iedere achtergrond geldt dat afwijkende maten ook besteld kunnen worden. Tevens kunt u ook een eigen afbeelding aanleveren om deze te laten drukken. Neemt u hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Formaat

Het formaat is volledig naar uw wensen te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 150 x 150 cm, 150 x 225 cm of 200 x 300 cm. Maar andere maten zijn ook mogelijk.

Prijs

Gemiddeld bedraagt de prijs ongeveer € 27.- per vierkante meter, maar dat is afhankelijk van uw wensen en het formaat. Dus bij een concrete aanvraag maken we een voor u gespecificeerde offerte.

Bestellen

De levertijd van alle vinyl achtergronden met print is 5 werkdagen. Het betreft een maatproduct, dit houdt in dat u deze niet kunt ruilen of retourneren. Houdt er rekening mee dat de kleuren op de achtergronden kunnen afwijken van de kleuren op de site. Dit komt doordat de achtergronden worden geprint in CMYK, en beeldschermen kleuren weergeven in RGB.

Bestel nu een vinyl achtergrond met uw eigen foto/ontwerp en afmetingen! Stuur ons uw ontwerp!

Levering:

  • Vinyl Achtergrond

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. btw: € 0,00


Artikelnummer:Help595000
Merk:HelpBenel Photo

Slimme tools voor een zachte prijs!

Benèl PhotoOns huismerk Benèl Photo omvat een aantal slimme foto-accessoires die uw leven als fotograaf stukken makkelijker kunnen maken.

We zijn altijd op zoek naar de nieuwste handige accessoires voor uw fotostudio!