Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Saramonic Lavalier Microfoon Zender UwMic10 TX10 UHF Draadloos
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de plaatjes voor extra foto's

Saramonic Lavalier Microfoon Zender UwMic10 TX10 UHF Draadloos

De Saramonic UwMic10 Lavalier Microfoon Zender UwMic10 TX10 UHF kan als additionele zender worden toegevoegd aan uw Saramonic Lavalier Microfoon Set UwMic10. Deze compacte zender is voorzien van een demp functie en een BMP-type microfoon aansluiting. Het RF-vermogen output kan worden ingesteld op hoog, middel en laag. Bij de TX10 zender wordt een lavaliermicrofoon geleverd, ook wel dasspeldmicrofoon genoemd. U bevestigt de microfoon met de robuuste klem eenvoudig aan de stropdas of het overhemd van de persoon die wordt geïnterviewd. De TX10 zender kan aan de broekzak worden bevestigd, met één van de twee meegeleverde bevestigingsbeugels. De persoon kan nu vrij bewegen en heeft geen last van een kabel die naar de camera loopt.

Professionele kwaliteit

Het UwMic10 systeem staat voor een kristalhelder geluid en bestaat uit betrouwbare apparatuur. Een robuuste behuizing, goede hardware en een gedetailleerde afwerking zorgen voor een kwaliteitsproduct.

Toepassing

In de praktijk kunt u de TX10 en RX10 (niet inbegrepen) op vele manieren gebruiken. Hier een voorbeeld: u wilt een interview opnemen met uw DSLR-camera. U sluit de RX10 (niet inbegrepen) ontvanger aan op de hotshoe van uw DSLR-camera, met behulp van de adapter. Tevens sluit u een koptelefoon aan op de ‘phone’ poort van de RX10 (niet inbegrepen) . De persoon die u wilt interviewen geeft u de TX10 zender, met bijbehorende dasspeldmicrofoon.

Technische specificaties

De TX10 zender is op 96 kanalen in te stellen. U selecteert het juiste kanaal door op de pijltjestoetsen te drukken. Er is ook de mogelijkheid om een kanaal te kiezen (A of B) en beide kanalen individueel in- en uit te schakelen op de ontvanger. Per kanaal is ook het outputvolume instelbaar. Als laatste kunt u kiezen voor de opties mono en stereo. Wanneer u met één microfoon werkt, adviseren we u om de ontvanger op stereo in te stellen. Bij het gebruik van twee microfoons kunt u het beste voor mono kiezen. Hierbij wordt het geluid van de microfoons op twee losse kanalen (A en B / links en rechts) opgenomen in uw camera, waarbij het geluid in de montage eenvoudig te splitsen en levelen is.

Ook bij de TX10 zender zijn diverse instellingen mogelijk. Denk hierbij aan een lock functie, mute functie en RF functie. Laatstgenoemde is instelbaar op low (10mW), medium (20mW) en high (30mW).

Levering:

  • 1x TX10 zender
  • 1x lavalier microfoon
  • 1x bevestigingsbeugel
  • 1x gebruiksaanwijzing
  • 1x garantiecertificaat
  • 1x verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. btw: € 169,00


Artikelnummer:Help189436
Merk:HelpSaramonic
Geschikt voor:HelpSpiegelreflex camera, Camcorder, Audio recorder
Afmetingen (mm):Help171 x 63 x 30
Gewicht:Help219 gram
Frequentiebereik:Help40 Hz to 18 kHz (+/- 3dB)
Gevoeligheid:Help-95 dBm
Signaal-ruisverhouding:Help70 dB
Microfoon aansluiting:Help3,5 mm mini jackplug
Stroomvoorziening:HelpAA batterij (niet meegeleverd)
Type:HelpLavalier (dasspeld), Draadloze microfoons

Saramonic

Saramonic is een fabrikant welke gespecialiseerd is in hoge kwaliteit audiobenodigdheden voor zowel professionals als consumenten. Ze produceren diverse audio adapters voor DSLR camera's en camcorders. Daarnaast maken ze microfoons welke u kunt gebruiken in combinatie met uw smartphone en andere mobiele apparaten.

Saramonic heeft al jaren een goede reputatie als het gaat om innovatieve, hoge kwaliteit producten voor een goede prijs.