Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Volg Benèl ook via:

      Youtube iconNIEUW
f Kowa Adapter TSN-AR46 voor DA1/DA10 46 mm
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de plaatjes voor extra foto's

Kowa Adapter TSN-AR46 voor DA1/DA10 46 mm

Middels deze Kowa Adapter TSN-AR46 kunt u uw camera met een diameter van 46 mm aansluiten op de DA1 of de DA10 oculairring, zo maakt u een directe verbinding met uw Kowa spotting scope en uw camera met 46 mm lens. De ocularringen DA1 en DA10 vind u bij optionele accessoires.

Toepassing Kowa Adapter TSN-AR46 voor DA1/DA10 46 mm

Met deze camera adapter aansluitring sluit u uw camera met 46 mm lens aan op camera adapters DA1 of DA10. De ring heeft een diameter van 46 mm en past op camera's met een lens schroefdraad van 46 mm.

Levering:

  • 1x Kowa Adapter TSN-AR46 voor DA1/DA10 46 mm

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. btw: € 39,00


Artikelnummer:Help440246
Merk:HelpKowa
Type:HelpCamera adapter, Adapterring

Een begrip in de optiekwereld!

KowaHet Japanse Kowa is al jaren een begrip in de optiekwereld. Het merk produceert verrekijkers en spotting scopes van de allerhoogste kwaliteitsklassen. Kowa kan zich meten met de beste merken in de markt en wordt regelmatig zeer goed getest in diverse vakbladen.

Helder en lichtsterk

De scopes en kijkers van Kowa zijn ideaal voor de meest veeleisende gebruikers. De lichtsterkte, detailweergave bouwkwaliteit en helderheid zijn zeer goed. Daarnaast zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals stay-on tassen, camera adapters en oculairen.

Direct naar alle producten van Kowa

Flagship dealers

In Nederland heeft Benèl sinds kort vier Flagship Dealers voor het optiek merk Kowa. In de filialen van deze Flagship dealers kunt u terecht voor uw Kowa verrekijkers, spotting scopes en digiscoping oplossingen. Zij bieden de mogelijkheid tot het testen of bekijken van de producten en kunnen u tevens voorzien van het beste advies voor de aanschaf van uw Kowa verrekijker, spotting scope of digiscoping oplossing.

Klik hier om te zien welke dealers dit zijn.