Nederlands Duits Engels

360 Graden Productfotografie / Webshopfotografie

De toekomst voor product fotografie, uw producten van alle kanten bekijken! 

Bekijk hier een uitgebreide vergelijking van onze 360-graden-oplossingen

Bij online aankopen wil een klant precies weten wat hij koopt. Als hij het product van alle kanten kan bekijken, blijft er weinig te wensen over! Met de 360 graden productfotografie oplossingen kunt u dit in slechts 3 stappen voordelig, snel en effectief aanbieden.

Stap 1: Fotograferen

U sluit het Mode360 product via USB aan op een PC of laptop. De 360 graden productfotografie oplossingen worden exclusief camera geleverd; u plaatst een geschikte camera op de fotostudio of op een statief bij het draai plateau (deze moet Liveview ondersteunen; zie voor een lijst met compatible camera's bij de producten). Via de meegeleverde software worden de fotostudio en de camera aangestuurd. Het draaiplateau draait en de camera maakt automatisch foto's.

Stap 2: Bewerken

Met behulp van de meegeleverde software maakt u van de door u gefotografeerde producten een 360-graden-rendering die u met een druk kunt uploaden naar Modeview of uw webshop! De software heeft o.a de volgende fantastische mogelijkheden: achtergond correctie/verwijdering, croppen, watermerk, tekst, tags met url etc. De software kan worden ingesteld om een onderwerp minmaal 4 tot 380x te fotograferen en zelfs uit verschillende hoeken en kan de animatie kan zo gedetailleerd zijn als u wilt. De software maakt er daarna een animatie bestand in o.a. GIF, HTML5 of Flash Fallback. Animaties kunnen afhankelijk van de vooraf ingestelde mogelijkheden 360 graden draaien en tot 90 graden gekanteld worden, zo is het dus mogelijk om het voorwerp van links naar rechts en van boven naar onder te draaien, ook tijdens het in zoomen op een animatie (zoals bijvoorbeeld de bovenstaande animatie op deze pagina).

Stap 3: Publiceren

Dankzij de Modeview cloudservice die gratis bij ieder Mode360 product word meegeleverd kunt u uw foto's en 360 graden animaties met een simpele klik online presenteren of archiveren. Tevens maak de Cloudservice voor iedere foto of animatie een aangepaste link (html 5, ebay of QR-code) welke u kunt gebruiken in uw website.

Mogelijkheden

Voor het maken van 360 graden animaties kunt u gebruik maken van de onderstaande oplossingen:

Mode360 Draaiplateau L100 HD Mode360 Fotostudio FA40 Mode360 Jumbo Fotostudio FA90
   

Met behulp van het Mode360 draaiplateau L100HD kunt u productfoto's en 360 graden animaties maken van ieder gewenst product. Het is mogelijk om een draaiplateau te bestellen met een diameter van 54 cm tot 150cm. Met de combinatie van een zelf gekozen achtergrond en LED-, dag- of flitslicht stelt u zo uw eigen productfotografie- of 360 gradenstudio samen. Het Mode360 draaiplateau is geschikt voor producten met een maximaal gewicht van 100kg.
 

Met behulp van de Mode360 Fotostudio FA40 kunt u productfoto's en 360 graden animaties maken van producten met een maximale afmeting van 15x15x15cm. De FA40 is een complete fotostudio en wordt  geleverd inclusief (LED) verlichting en achtergrond. Daarnaast heeft de FA40 een speciale camera beugel waarop u uw camera kunt monteren om foto's te maken van 0 tot 90 graden. De Mode360 Fotostudio FA40 is geschikt voor producten met een maximaal gewicht van 5kg.

Met behulp van de Mode360 Fotostudio FA90 kunt u productfoto's en 360 graden animaties maken van producten met een maximale afmeting van 55x55x55cm. De FA90 is een complete fotostudio en wordt geleverd inclusief (LED) verlichting en achtergrond. Daarnaast heeft de FA90 een speciale camera beugel waarop u uw camera kunt monteren om foto's te maken van 0 tot 90 graden. De Mode360 Fotostudio FA90 is geschikt voor producten met een maximaal gewicht van 5kg.
 

 

Orangemonkie Mini Draaiplateau Foldio360 Mode360 Twister Mini Draaiplateau met Verlichting (N/A)
Photorobot Carousel 5000 Draaiplateau 500 cm
   

De Foldio360 van Orangemonkie is een intuïtieve oplossing voor het maken en verwerken van 360 graden foto’s en video’s. U kunt de Foldio360 bedienen met een app op uw smartphone of via de infraroodfunctie van uw DSLR camera. Dit biedt nieuwe mogelijkheden om op een snelle, eenvoudige en leuke manier een object vast te leggen. Om een egaal witte achtergrond te creëren, plaatst u de Foldio360 in een opnametent (niet meegeleverd). Aan de achterzijde van de Foldio360 bevindt zich de 5700K Halo Edge LED verlichting, wat zorgt voor een naadloze overgang van het witte draaiplateau in de achtergrond van de opnamebox.

Met het Twister Mini draaiplateau van Mode360 kunt u in slechts drie stappen uw 360 graden animatie online presenteren: fotograferen, bewerken en publiceren. Op deze manier kunnen klanten op uw website of eBay pagina een product in 360 graden bewonderen. Bij online aankopen wil een klant precies weten wat hij koopt. Wanneer uw klant het product van alle kanten kan bekijken blijft er weinig te wensen over. Met het Twister Mini draaiplateau kunt u dit voordelig, snel en effectief aanbieden. De mini fotostudio bestaat uit een draaischijf en een mini fotostudio met geïntegreerde LED-verlichting voor schaduwloze belichting. De Mode360 twister mini wordt standaard met ModeVid Premium software geleverd. Deze software stelt u in staat om zowel 360 graden foto als ook video animaties te maken.

De Photorobot Carousel 5000 is een draaiplateau voor 360 graden fotografie. Het draaiplateau heeft een doorsnede van maar liefst 5 meter en een draagvermogen van 4000Kg! De draaischijf stelt u in staat om grote producten geautomatiseerd in 360 graden van alle kanten te fotograferen. Dankzij het platte design (slechts 78 mm) kunnen voertuigen eenvoudig op en af rijden. De Carousel 5000 wordt geleverd inclusief software geschikt voor Windows. De software stelt u in staat om de draaischijf en de camera aan te sturen. De draaischijf stopt automatisch op het moment dat de camera de foto maakt. Het plateau wordt exclusief camera geleverd.
 

Productfotografie

Ook voor het maken van productfoto's zijn de oplossingen van Mode360 uitstekend geschikt. Dankzij de bijgeleverde software kunt met een paar eenvoudige klikken een voorwerp vrijmaken van zijn achtergrond en is deze klaar voor publicatie op uw website.Juwelen en glinsterende objecten

Ook juwelen en glinsterende objecten zijn geen probleem voor het Mode360 systeem. In het onderstaande filmpje wordt uitgelegd hoe u deze objecten het beste kunt fotograferen en vrijmaken.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten? Of eventueel een van de Mode360 producten in actie zien? In onze showroom hebben wij een speciale product- en 360 gradenfotografie hoek ingericht. Hier kunt u terecht voor extra uitleg of een demo. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met een van onze medewerkers via 0528-234828 of stuur een mail naar: info@benel.nl