Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagram

De producten van Orangemonkie zijn gemaakt om op een intuïtieve, snelle en voordelige manier professionele productfoto's te maken. Dit geldt zowel voor packshots (losse foto's) als 360 graden opnames. Op deze pagina's leest u uit welke onderdelen de productreeks bestaat en welke stappen u doorloopt om een succesvolle opname te maken.

De producten

Foldio360

Met de Foldio360 maakt u 360 graden opnames van producten. U sluit de Foldio360 aan op het stopcontact, downloadt de gratis app op uw iPhone of Android-smartphone en maakt draadloos verbinding via Bluetooth. Vervolgens kiest u het aantal opnames in een 360-spin (24x, 36x of 48x) en kiest u de intensiteit van de ingebouwde ledverlichting. Na het maken van de spin kunt u de foto's bewerken. Zo kunt u de achtergrond extra wit maken en de foto bijsnijden. Daarna kunt u de foto eenvoudig en gratis uploaden naar Spinzam of exporteren als .zip-bestand. Bij de laatstgenoemde optie zijn de foto's universeel te gebruiken met externe software, zodat u op uw eigen website de Foldio360-foto's kunt tonen (bijvoorbeeld met Magic360). Bepaalde functies van de app vereisen één in-app-aankoop van een paar euro.

Smart Dome (verkrijgbaar medio 2021)

De Foldio360 Smart Dome is een alles-in-één studio waarmee u beschikt over een 360 graden draaiplateau, witte omgeving en ledverlichting. U sluit de Smart Dome aan op het stopcontact, downloadt de app op uw computer (Windows/macOS), iPhone, Android-smartphone en maakt draadloos verbinding via Bluetooth.

Bij de Foldio360 en Smart Dome maakt u foto's met uw smartphone of DSLR-camera. Geselecteerde DSLR-camera's, met infrarood, zijn geschikt. Hierbij stuurt de app altijd de Foldio360 of Smart Dome aan en triggert deze op zijn beurt de DSLR-camera via infrarood. Mail ons wanneer u twijfelt of uw camera samenwerkt met de producten van Orangemonkie.

Foldio opnametent

Van de opnamtent voor de Foldio360 bestaan meerdere maten. De Foldio360 opnametent heeft drie unieke eigenschappen: de tent is binnen 10 seconden op te vouwen, er is ledverlichting ingebouwd en de achtergrond loopt door in de ondergrond. De laatstgenoemde eigenschap zorgt ervoor dat foto's vrijstaand in hun omgeving worden geplaatst.

Accessoires

Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar voor de Foldio-collectie van Orangemonkie. Zo zorgt u voor extra verlichting met de Halo Bar, wordt de reflectie verbeterd met een Front Cover, creëert u een extra groot Foldio360-draaiplateau met de uitbreidingsset en zijn er diverse onderdelen los verkrijgbaar.

Mail ons bij vragen over de mogelijkheden op info@benel.nl. Bekijk hier een uitgebreide vergelijking van deze en andere 360-graden-oplossingen.