Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagram

Pasfoto's maken

Iedereen heeft tegenwoordig pasfoto’s nodig. Deze zijn nodig voor een paspoort, ID-kaart, rijbewijs, ov-kaart of zelfs een schoolpas. Hierdoor is er een grote vraag naar pasfoto’s.

Voor winkeliers is het pasfoto’s maken een leuke bezigheid, waarom?

  1. Het genereert extra traffic in uw winkel wat kan leiden tot extra aankopen.
  2. Er is een oneindige productvraag: iedereen heeft periodiek nieuwe pasfoto’s nodig.
  3. Breed publiek: iedere Nederlander heeft pasfoto’s nodig. Ook voor baby’s is dit verplicht.
  4. Goede marges: gunstige kostprijs, korte handelingstijd.

Is pasfoto’s maken iets voor u?

Om kwalitatief goede pasfoto’s af te leveren is veel minder nodig dan u misschien denkt. Benèl levert al pasfotosystemen, inclusief printer en software vanaf ca. € 1650,-. Dit kunt u naar wens aanvullen met de nodige fotostudio verlichting, een pasfotokruk etc. Deze systemen zijn erg makkelijk in gebruik, zodat iedereen er mee kan werken. En u kunt al een pasfotostudio beginnen in een ruimte van ca. 1,5 x 2,5 meter (breedte x diepte)!

Wat heeft u nodig om een pasfoto studio te beginnen?

Let op! Ons pasfotosysteem werkt niet met de volgende camera's: 

Pasfoto Achtergrond

Voor het maken van een paspoort, identiteit- en rijbewijs of vakantie- of werkvisum kunnen verschillende achtergronden gebruikt worden. De volgende achtergronden zijn geschikt voor het maken van deze pasfoto's;

ID Photos™ Pro Pasfoto Software

ID Photos™ Pro is een geavanceerde, maar eenvoudig te gebruiken programma ontworpen voor automatische beeldverwerking van pasfoto's, zodat ze voldoen aan de specifieke eisen van de nationale en internationale ID regelgeving.

Door de automatische detectie van het gezicht en de biometrische correctie is het voor iedereen op een eenvoudige manier mogelijk om een goede pasfoto te maken. Met behulp van het programma maakt u op deze manier pasfoto’s voor alle officiële Nederlandse document of meer dan 130 verschillende documenten voor ruim 40 landen.

Het is mogelijk om zelf een lay-out aan te maken, hierdoor bepaalt u helemaal zelf hoeveel pasfoto’s en geprint worden. Twee verschillende foto’s op 1 printjes? Dit is ook geen probleem, de twee verschillende pasfoto’s kunnen eenvoudig in de lay-out gesleept worden.

De software werkt op Windows 7, 8 en 10 (32 en 64 bits) en kan gekoppeld worden aan alle digitale camera’s, fotoprinters en minilabs. Mocht u de software graag op meerdere computers willen kunnen gebruiken, dan kunt u het beste kiezen voor de ID Photos Pasfoto software op dongel. Deze dongel bevat een draagbare licentie die ervoor zorgt dat de software geactiveerd wordt op de PC/laptop waarop de dongel op dat moment is ingeplugd.

De licenties en abonnementen op een rij

Standaard licentie
Nieuwe licentie die door iedereen gebruikt kan worden op één pc. Inclusief 12 maanden updates en ondersteuning

Standaard licentie met dongle
Identiek aan bovenstaande, maar de licentie staat op een USB-stick. Je kunt zo makkelijk wisselen tussen pc’s

Upgrade-abonnement
Speciaal voor mensen waarvan het abonnement langer dan een jaar verlopen is, maar die al wel eerder een licentie hebben gekocht. Kan niet gebruikt worden wanneer er nog nooit een licentie actief is geweest.

Update-abonnement
Alleen te gebruiken wanneer in het verleden één van de drie bovenstaande licenties is gekocht. 12 maanden extra updates en support. Verlenging gaat in op het moment dat het huidige abonnement verlopen is.

Secured cloud storage
Sinds pasfoto’s niet meer per mail verstuurd mogen worden, kun je met deze service alsnog foto’s digitaal aan klanten geven. Alleen te gebruiken i.c.m. een niet-verlopen abonnement. 12 maanden geldig.

DNP Windows Drivers voor ID Photos Pro Software

Alvorens u de DNP Printers installeert, dient u eerst de driver voor uw Windows versie te installeren alvorens u de printer op uw computer aansluit. Deze printer drivers kunt u vinden op de bijgeleverde dvd of door op deze link te klikken.

Pasfoto Matrix
De Pasfoto Matrix is de acceptatiecriteria voor de pasfoto in Nederlandse reisdocumenten. Dit is een speciale matrix die kan worden gebruikt om te controleren of de pasfoto aan alle wettelijke eisen voldoet. Voorheen kon deze matrix worden opgevraagd bij de gemeente, maar dit is helaas niet meer mogelijk. Dit kan nog wel op de pagina van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. U vindt hier een overzicht van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens met de pasfoto-eisen (model 2020).

Offerte

Gratis en vrijblijvend een pasfoto-offerte aanvragen voor een compleet pasfotosysteem? Mail naar info@benel.nl.