Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

Verrekijkers

Het uitzoeken van een geschikte verrekijker is zo eenvoudig nog niet. Er is vaak keuze uit 100 of meer modellen en hierdoor ziet u al snel door de bomen het bos niet meer. Om u te helpen in de zoektocht naar uw perfecte verrekijker hebben wij hiervoor een aantal informatiepagina's geschreven. Op deze pagina's vindt u de onderdelen van een verrekijker en een aantal links naar diverse informatie pagina's.

Verrekijker onderdelen

Hieronder vindt u een afbeelding van een verrekijker met een benoeming van de meeste belangrijke onderdelen.

 Verrekijker Keuzehulp

Verrekijker afstellen

 Aangezien Benel meer dan 135 verrekijkers in het assortiment heeft, is het begrijpelijk dat u enige moeite kunt hebben bij het maken van een keuze. Om deze reden hebben wij een keuzehulp ontworpen die u helpt de beste verrekijker te kiezen die binnen uw budget past. Klik op de afbeelding hieronder om naar de verrekijker keuzehulp te gaan.  Om het beste beeld uit uw verrekijker te halen dient u deze eerst goed aan te passen aan uw ogen. Waar u dit niet doet, zal de verrekijker niet optimaal afgesteld zijn op uw ogen en is het beeld kwalitatief iets minder. Door op de onderstaande afbeelding te klikken, gaat u naar de informatie pagina over het afstellen van uw verrekijker.

Begrippen, getallen en termen verklaard

Kowa Flagship dealers

Bij de aanschaf van een verrekijker kan er naar groot aantal specificaties worden gekeken om een verrekijker te vergelijken. Voor iemand die voor de eerste keer een verrekijker gaat aanschaffen kunnen al deze specificaties nog best lastig zijn, want waar dien je nou rekening mee te houden? Door op de onderstaande afbeelding te klikken, gaat u naar een pagina met hierop de meeste voorkomende termen en begrippen.

In Nederland heeft Benèl vijf Flagship Dealers voor het optiek merk Kowa. Bij deze Flagship dealers kunt u terecht voor uw Kowa verrekijkers, spotting scopes en digiscoping oplossingen. Zij bieden de mogelijkheid tot het testen of bekijken van de producten en kunnen u tevens voorzien van het beste advies voor de aanschaf van uw Kowa product. Klik op de afbeelding hieronder om te zien waar deze Kowa Flagship dealers zitten.

Regenhoes

 

Waarom is er een splitsing aan één kant van de regenhoes?

 Digiscoping met je smartphone