Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagram

Dealer kiezen

Benèl levert als groothandel aan wederverkopers (winkeliers, internet resellers) en ondernemers (vakfotografen, opticiens en anderen die vakmatig met fotografie of optiek bezig zijn). Consumenten kunnen ook artikelen bestellen via de Benel site en laten bezorgen, betalen en afhalen bij een dealer in de buurt.

Kowa FlagShip-dealers

Voor het optiekaanbod van Kowa werken wij met speciale FlagShip-dealers, waarbij u een groot deel van het assortiment in de winkel kunt bekijken. U vindt hier een overzicht van de deelnemende wederverkopers.

Op de onderstaande kaart worden de Benel dealers getoond. Desgewenst kan de consument in overleg met de gekozen dealer, ook een bestelling op locatie laten bezorgen.

Welke dealers kunt u kiezen?

In de zoekbalk wordt de gewenste locatie ingegeven; dealers in de buurt van deze locatie worden getoond. Tijdens het bestelproces kiest de consument een dealer in de buurt. Na verwerking van de bestelling ontvangt de consument een email met contactgegevens van de dealer. De dealer wordt eveneens op de hoogte gesteld van de consumentbestelling. De consument neemt contact op met de dealer ivm afhalen en betalen.

Bent u zelf geïnteresseerd in ons dealerschap? Klik hier voor meer informatie.
Mist u een dealer in de buurt? Laat het ons weten via: 0528 234828