Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

Dealer kiezen

Benel levert als groothandel aan wederverkopers (winkeliers, internet resellers) en ondernemers (vakfotografen, opticiens en anderen die vakmatig met fotografie of optiek bezig zijn). Consumenten kunnen ook producten via de webshop bestellen. Zij bezorgen, betalen en halen hun bestelling af bij een dealer in de buurt.

Kowa FlagShip-dealers

Voor het optiekaanbod van Kowa werken wij met speciale FlagShip-dealers, waarbij je als klant het volledige assortiment in de winkel kunt bekijken. Je vindt hier een overzicht van de deelnemende wederverkopers.

Op de onderstaande kaart worden de Benel-dealers getoond. Indien gewenst kan de consument, in overleg met de gekozen dealer, een bestelling ook op locatie laten bezorgen.

Welke dealers kun je kiezen?

Vul in de zoekbalk je gewenste locatie in; dealers in de buurt van deze locatie worden getoond. Tijdens het bestelproces kies je een dealer in de buurt. Na verwerking van de bestelling ontvangt de consument een e-mail met contactgegevens van de dealer. De dealer wordt eveneens op de hoogte gesteld van de consumenten-bestelling. De consument neemt contact op met de dealer voor het afhalen en betalen.

Ben je zelf geïnteresseerd in ons dealerschap? Klik hier voor meer informatie.
Mis je een dealer in de buurt? Laat het ons weten via: 0528 234828

Zoeken (locatie):