Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagram

 

Benel in Hoogeveen staat graag voor u klaar op het gebied van warehousing en fulfillment: wij verzorgen de opslag van uw producten, verpakken deze en zorgen voor een snelle verzending. Altijd met uiterste precisie en volledig naar uw wensen.

Een voordelige keuze

De tarieven voor onze dienstverlening bestaan uit twee delen: de huur van opslag van uw producten (warehousing) en het inpakken en verzenden (fulfillment). Deze twee samen bepalen uw kosten. De all-in kosten beginnen al bij 4,50 euro per orderpick. De omvang van uw assortiment is niet van belang, het uitbesteden van logistiek zal verrassend snel kostenbesparend zijn en in uw voordeel werken!

Het magazijn

Of het nu gaat om grote of kleine producten: in ons magazijn van ruim 3200 m² worden uw producten beveiligd en onder cameratoezicht opgeslagen. Er is ruimte voor alles: van de kleinste schapproducten tot de grotere items. In ons gedigitaliseerde magazijn werken wij met barcodes en scanners, wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid.

Persoonlijk en volledig afgestemd op uw wensen

Bij Benel heeft u altijd één aanspreekpunt voor al uw vragen. Maandelijks ontvangt u een rapportage van de resultaten. Van de oriëntatie, tot het verhuizen van uw voorraad naar ons magazijn en het doorgeven van orders zorgen wij altijd voor efficiëntie en gemak. Speciale wensen met betrekking tot de opslag, behandeling, verpakking of levering? Geen probleem! Het is ook mogelijk om bestellingen te laten afhalen in onze showroom. Daarnaast kunnen wij ook uw retourzendingen verwerken.

Wereldwijd verzendnetwerk

Benel verzendt al meer dan 25 jaar producten. Waar het ooit begon met de Benelux, hebben we inmiddels betrouwbare connecties om uw producten wereldwijd te verzenden. Snel, veilig en voor scherpe tarieven. Orders welke tot 15 uur geplaatst worden, verpakken en verzenden wij dezelfde dag.

Vrijblijvend meer informatie?

Neem direct contact op met Han Rijk en bespreek de mogelijkheden. Telefoonnummer: 0528-234828. Email: info@benel.nl