Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Mode360 Twister V2 met Draaiplateau 75 cm
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Mode360 Twister V2 met Draaiplateau 75 cm

De tweede generatie Twister is in staat om uiterst nauwkeurig producten tot 200 kg vast te leggen in 360 graden. U sluit de Twister v2 en een geschikte Canon-camera (zie onder) aan op een Windows- of macOS-computer, waarna de Twister en camera volautomatisch aangestuurd worden vanuit de meegeleverde ModeVid-software. U maakt eenvoudig foto’s van alle zijden van het product.

Hoe werkt het precies?

U plaatst een product naar keuze op het witte draaiplateau. Hiervoor zijn zes verschillende maten leverbaar; van Ø 75 cm tot maar liefst Ø 200 cm. Op dit moment bekijkt u de versie van 75 cm. Het draaiplateau rust op de Twister v2, een behuizing met daarin o.a. een sterke elektromotor. Achter de Twister v2 plaatst u een witte achtergrond, waardoor het witte draaiplateau (de ondergrond) mooi doorloopt in de achtergrond. Ook zorgt u ervoor dat het product en de achtergrond mooi zijn uitgelicht met flitslampen of continuverlichting. Wanneer u al over een ingerichte studio beschikt, kan de Twister hier in veel gevallen gebruik van maken. Mocht u nog geen achtergronden en verlichting in huis hebben, verwijzen wij u hiervoor naar de standaard set, welke u vindt bij de optionele accessoires. Neem contact met ons op voor een licht-oplossing op maat.

ModeVid software

In de meegeleverde software kiest u het aantal hoeken van waaruit foto’s gemaakt moeten worden. De foto’s staan automatisch in een map op uw computer. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om vier foto’s te maken: het product wordt dan automatisch van de voorzijde, linkerzijde, achterzijde en rechterzijde gefotografeerd. Uiteraard kunt u ook één losse foto maken of een product uit bijvoorbeeld 36, 50 of 100 hoeken vastleggen. Hiervan maakt de software een 360 graden spin, welke door uw klant interactief bediend kan worden op uw website. In de ModeVid-software zitten nog veel meer functies; u kunt presets maken, alle foto’s in één keer bijsnijden of bijvoorbeeld de kleur van het product aanpassen. Heeft u specifieke wensen, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor welke producten kan ik de Twister v2 gebruiken?

Producten tot 200 kg zijn geschikt. U kunt hierbij denken aan meubels, fietsen, witgoed en alle andere soortgelijke producten. Eventueel kunt u plateaus in verschillende diameters aanschaffen en daartussen makkelijk wisselen op basis van de producten die u vastlegt. De hoogte van een product is niet belangrijk, zolang de witte achtergrond maar hoger is. Qua gewicht zijn er wel enkele beperkingen; zo mag een object van 150+ kg een maximale diameter van 60 cm hebben en geldt voor een product van 100+ kg een maximale diameter van 120 cm. U vindt een compleet overzicht van de gewichtsverdeling in het onderstaande diagram:

Toepassing Twister v2

Wanneer u producten van 0 tot 200 cm en 0 tot 200 kg wilt vastleggen als packshot en 360 graden opname, met volledige controle over het licht, de achtergrond en afmetingen van het product, is de Twister v2 de ultieme oplossing. Het universele 360-html-bestand is geschikt voor vrijwel alle websites. Ook is er een speciale plugin beschikbaar voor Wordpress-webshops (WooCommerce). Bij andere oplossingen van Mode360 wordt het licht aangestuurd vanuit de software en maakt u gebruik van automatische achtergrondverwijdering. Bij de Twister zorgt u zelf voor een goed-belichte foto. Er is ook een speciale Twister Fashion leverbaar, welke speciaal bedoeld is voor het fotograferen van mensen. Deze vindt u bij de optionele accessoires.

ModeVid Premium

Standaard wordt een basisversie van ModeVid meegeleverd. Optioneel kunt u ModeVid Premium aanschaffen. Deze versie van de software is geavanceerder en biedt onder andere een video-modus. Bekijk de details van ModeVid Premium bij de optionele accessoires.

Geschikte ModeVid-camera’s

U kunt ModeVid gebruiken met de onderstaande camera's. Indien uw camera niet in de lijst staat, kan het alsnog zo zijn dat deze met ModeVid samenwerkt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van uw camera.

Systeemeisen Twister v2

Om de Twister v2 aan te sturen, maakt u gebruik van ModeVid. Dit programma is beschikbaar voor Windows 7, 8 en 10 (64 bit). Bij macOS gebruikt u Sierra (10.12) of hoger. De computer dient verder te beschikken over een i3-processor of hoger, minimaal 8 GB werkgeheugen en minimaal 3 usb 2.0 poorten. Een SSD-schijf wordt sterk aanbevolen.

Zie hieronder de 360º-producten in de showroom van Benel.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een demo!


Levering:

  • 1x Twister v2
  • 1x Draaiplateau 75 cm
  • 1x Stroomkabel
  • 1x USB-kabel
  • 1x ModeVid Basic

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 0,00


Artikelnummer:Help291622
Merk:HelpMode360
Afmetingen:Help42 x 42 x 16 cm
Gewicht:Help16,4 kg
Stroomvoorziening:HelpNetstroom
Max. centrale gewicht:Help200 kg
Draaischijf:Help120 cm

Mode360°: 360 graden fotografie voor iedereen!

Mode360 is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in 360 graden fotografie. De hoogwaarde apparatuur zijn eenvoudig in gebruik en worden begeleid door goede, gebruiksvriendelijke software.

Mode360 ontwikkelt innovatieve fotografieproducten en verbetert deze continu. Zo kunt u met een relatief geringe investering hoogwaarde 360graden-weergaves van bijvoorbeeld producten maken en tonen in uw webshop.

Direct naar het Mode360 aanbod