Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

f Photorobot Centerless Table
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Photorobot Centerless Table

Photorobot Centerless Table

Dit specifieke exemplaar is een demo model dat een half jaar in gebruik is geweest, maar dat zich nog steeds in een gloednieuwe staat bevindt. Het is dan ook een unieke kans om dit prachtige stukje technologie te bemachtigen tegen een scherpe prijs. Dit demo model is beschikbaar voor de verkoop tegen een prijs van €12.500,- excl btw en installatie. Een uitstekende prijs voor een bijna nieuwe tafel die nog vele jaren dienst kan doen in elke moderne studio-omgeving. Camera, pc en software zijn nader te bepalen.

Ben je op zoek naar een compact en verplaatsbaar apparaat dat je gebruikt voor het maken van vrijstaande, professionele packshots en 360° opnames? Met de Centerless Table is het al mogelijk om een complete 360-spin te maken in slechts 4,5 seconden. Dankzij het gebruik van een glazen draaiplaat en een diffuus-achtergrond wordt het gefotografeerde voorwerp van alle kanten belicht. De Centerless Table maakt op natuurlijke wijze schaduwvrije kwaliteitsfoto’s, inclusief betrouwbare achtergrondverwijdering.

Slimme software Centerless Table

De Controls-software wordt gebruikt om (eventueel op afstand) de hele werkplek te bedienen (robots, camera's, verlichting) en zorgt ook voor het beheer van de workflow en de nabewerking. Je bedient de Centerless Table met software op o.a. macOS en Windows. De eenvoudige gebruikersinterface en een breed scala aan slimme functies, zoals automatische achtergrondverwijdering, bieden een eenvoudige oplossing voor het automatiseren van productfotografie. Iedereen kan een uitstekende productfoto maken binnen een paar seconden.

De Centerless Table is gemaakt voor efficiënte professionals

De Centerless Table en bijbehorende software is gemaakt om overzichtelijk, snel en efficiënt te werken. Je produceert non-stop opnames en met een team van meerdere mensen werk je aan de voorbereiding, het maken van de opnames en nabewerking. Handige presets, workflows en automatische koppelingen maken het mogelijk om achter elkaar door producten op een perfecte manier te fotograferen.

Ingebouwde laser Centerless Table

Een ingebouwde laser geeft het midden van het draaiplateau aan, waardoor u producten eenvoudig om hun as laat draaien. Mocht een product toch een keer niet perfect in het midden staan, past de software (automatisch) binnen een paar seconden het middenpunt van alle foto’s aan.

Toepassing Centerless Table

Wanneer je op een vaste locatie van kleine en grote producten snelle packshots en 360-spins wilt maken met altijd de juiste achtergrondverwijdering en zonder technische kennis, is de Centerless Table een ideale oplossing. Productfoto's extern nabewerken is vanaf nu niet meer nodig. Op het draaiplateau van maximaal Ø 130 cm plaats je objecten tot circa 100x100x100 cm en 40 kg.

Opties Centerless Table

De Centerless Table werkt met Canon EOS-camera’s. Wij adviseren je graag over de aanschaf van een juiste camera en lens. Daarnaast zijn er nog diverse opties en voor het gebruik van de Centerless Table. Standaard ontvang je de Centerless Table inclusief achtergrond, draaiplateau, lasersysteem, triggerkabel en 1 jaar premium garantie en support.

Verder is de centerless table uit te breiden met;
- een High-end (robot) camerastatief
- Professionele High-speed studio flitsers
- Verlenging premium-garantie en support

De Centerless Table is beschikbaar voor een demonstratie in Hoogeveen (op afspraak).

 

Levering:

  • 1x Centerless Table
  • 1x Achtergrond
  • 1x Glazen draaiplateau
  • 1x Complete flightcase
  • 1x Triggerkabel
  • 1x Eén jaar Photorobot premium garantie en support

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 0,00


Artikelnummer:Help291848
Merk:HelpPhotorobot
Afmetingen:Help153 x 157 x 251 cm
Gewicht:Help264 kg
Stroomvoorziening:HelpNetstroom
Lichtbron:HelpFlits / LED
Draaischijf:HelpØ 85 cm / Ø 130 cm
Bijlage:PDF bestandDownload. centerless table en

Photorobot

 

 

 

 


PHOTOROBOT is een een hardware- en softwarefabrikant voor 360-graden fotografie. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert high-end accessoires, waaronder complete draaischijven, opnametafels en aanverwante accessoires. Met deze oplossingen bieden wij u de mogelijkheid om professionele, haarscherpe productfoto's in 360 graden rondom te maken! Bekijk hier alle producten van PhotoRobot.

Photorobot