Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Photorobot Cube
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Photorobot Cube

Universele 360° foto-oplossing!

De Cube van Photorobot is een uniek apparaat. Dankzij de vele beschikbare accessoires en toevoegingen, in vele opstellingen en configuraties worden gebruikt voor het fotograferen van producten/objecten tot 130 kg. De meegeleverde software kan het apparaat aansturen, terwijl de camera geheel automatisch het object vastlegt. Ideaal voor product- en webshop fotografie!

Toepassing Cube

Een groot voordeel van deze unit is dat hij snel kan worden omgebouwd van draaiplateau naar een draaiende mannequin om kleding te fotograferen. Maar dat is niet alles: De Cube kan ook worden gebruikt om complexe producten/objecten te vast te leggen, dankzij de hangende optie, terwijl het zijn laadcapaciteit behoudt.

Software

De Photorobot Cube wordt standaard geleverd met een licentie voor de software Controls, die door Photorobot zelf is ontwikkeld. De licentie, die gratis wordt meegeleverd bij de aanschaf van een Photorobot unit, bevat de mogelijkheid om uw unit, camera en studiofliters aan te sturen. Indien u kiest voor een uitgebreide licentie (regular of full) kunt u gebruik maken van de vele handige functies die uw productfoto-workflow verder kunnen verbeteren.

Fotostudio

U kunt uw fotostudio complementeren middels met een achtergrondsysteem met rol (papier of vinyl) en verlichting. Hierbij zou u kunnen kiezen voor een continu/daglicht-oplossing (bijvoorbeeld LED panelen) of studioflitsers. De optionele mannequins, voor het fotograferen van kleding, zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten.

 

 

Levering:

  • Photorobot Cube

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 0,00


Artikelnummer:Help291842
Merk:HelpPhotorobot
Gewicht:Help15 - 22,5 kg
Stroomvoorziening:HelpNetstroom
Max. Draagvermogen:Help130 kg
Draaischijf:HelpØ 950 mm
Bijlage:PDF bestandDownload photorobot cube en

Photorobot

Photorobot

Photorobot, gevestigd in Tsjechië, is een hardware- en softwarefabrikant voor 360 graden productfoto oplossingen. "We design, develop and manufacture original photo equipment that simplifies product photography and video shooting." Benel is sinds enkele jaren officieel distributeur van Photorobot.

Direct naar het Photorobot aanbod

 

Photorobot