Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes Achtergrond set voor 2 rollen
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Achtergrond set voor 2 rollen

Deze achtergrondset van Falcon Eyes is een mooie oplossing om twee rollen papier op een statief te bevestigen. De set is geschikt voor papierrollen van maximaal 2,75 meter breed en maximaal 11 meter lang. Als alternatief is het ook mogelijk om één of twee dwarsliggers te plaatsen, zodat u een achtergronddoek kunt bevestigen. De spigot-aansluiting maakt het mogelijk om de klemmen op vrijwel elk lampstatief te bevestigen, zoals bijvoorbeeld de W805 (zie optionele accessoires). Er worden twee rolhouders geleverd. Bij de rolhouder zonder ketting vindt u een draaiknop waarmee u kunt instellen hoe licht of zwaar het papier afrolt. Op de laatste foto ziet u de draaiknop. 

Toepassing achtergrondset

Deze set is ideaal als verplaatsbare basis voor het maken van foto’s met een egale achtergrond. Goed voor portretfoto’s en videoproducties.

Levering:

  • 4x Houder
  • 2x Ketting (1,9 m)
  • 2x Geleider
  • 2x Gewicht

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 76,85 voor € 49,95


Artikelnummer:Help2235
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpStatief Ophangsysteem
Geschikt voor:HelpAchtergrond Papier
Aantal rollen:Help2

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod