Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramCombi-Actie
f Achtergrond papier 2,75x11m Set 2x Black
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Achtergrond papier 2,75x11m Set 2x Black

Deze combiset bestaat uit twee achtergrondrollen van Falcon Eyes. U ontvangt twee zwarte achtergrondrollen met een maat van 2,75 meter x 11 meter. De papieren achtergrondrollen van Falcon Eyes zijn van zeer goede kwaliteit. Falcon Eyes heeft een assortiment van vele kleuren, verkrijgbaar in de maten 1,35 x 11 meter, 2,75 x 11 meter, 2,75 x 25 meter, 2,75 x 50 meter en 3,56 x 30 meter. Een papierrol is niet alleen een voordelige vervanger voor achtergronddoeken, het vormt bovendien een vlakke en egale achtergrond. Alle Falcon Eyes rollen worden geleverd op een stevige koker, die u gemakkelijk op een achtergrondsysteem kunt plaatsen. Bij de optionele accessoires vindt u diverse accessoires.

Toepassing combiset 2x Zwart

Wanneer u foto's of video's wilt maken in een studio of op locatie met een egale zwarte achtergrond, is deze combiset een voordelige keuze. De breedte van 2,75 meter maakt het mogelijk om opnames te maken van één of meerdere personen.

Let op! Deze papierrol heeft een binnendiameter van 5,7 cm. Daardoor is de aluminium koker met een diameter van 5,5 cm geschikt voor deze rol. U vindt de aluminium koker bij de optionele accessoires.

Verzendkosten

De verzendkosten voor lange pakktten zijn binnen Nederland € 15,- (excl. btw). Dit betekent dat u voor bundels van 1, 2 of 3 achtergrondrollen in totaal € 15,- verzendkosten betaalt. Wanneer de achtergrondrollen per 4 stuks worden gebundeld is de verzending binnen Nederland gratis. Neem contact met ons op voor verzendtarieven naar het buitenland.

Levering:

  • 2x Achtergrondpapier Zwart 2,75m x 11m

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 119,90 voor € 99,95


Artikelnummer:Help2409
Merk:HelpFalcon Eyes
Grootte:Help2,75m x 11m
Kleur:HelpZwart
Diameter Binnenkern (mm) :Help53 mm
Gewicht per m2:Help180 gr

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod