Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Linkstar Background Board R-1482GG Groen/Grijs 148x200 cm
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Linkstar Background Board R-1482GG Groen/Grijs 148x200 cm

Het Linkstar Background Board R-1482GG Groen/Grijs is een achtergrond die erg gemakkelijk mee te nemen is op locatie. Dit Linkstar background board heeft aan beide zijden een andere kleur, waardoor deze breder inzetbaar is. Het board is chroma groen en grijs. Hij is erg licht in gewicht (2000 gram) en compact om mee te nemen (Ø 66 cm) en toch een achtergrond van 148 x 200 cm om op locatie of zelfs in de studio te gebruiken. De achtergrond is strijkbaar.

Het background board bevat een stevig, dik doek dat geen licht doorlaat.

Toepassing Linkstar Background Board R-1482GG Groen/Grijs 148x200 cm

De R-1482GG is geschikt voor het vastleggen van personen en producten, waarbij u een egale grijze of groene achtergrond wenst. Omdat de R-1482GG opvouwbaar is, kunt u hem heel makkelijk meenemen op locatie. Er wordt een draagtas meegeleverd voor extra comfort.

Levering:

  • 1 x Dubbelzijdig background board
  • 1 x Transporthoes

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 25 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 62,95


Artikelnummer:Help566691
Merk:HelpLinkstar
Kleur:HelpGrijs, Groen
Afmeting (cm):Help148 x 200
Afmeting opgevouwen (cm):HelpØ 66
Gewicht (Kg):Help1,96

Professionele studio-equipment voor iedereen!

LinkstarIn enkele jaren heeft Linkstar een grote naamsbekendheid gekregen in Nederland. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, de goede kwaliteit en specificaties die de apparatuur geschikt maken voor professioneel gebruik. Linkstar studio equipment is geschikt voor iedere doelgroep: van beginners tot professionals en bedrijven die hun eigen productfoto's willen maken.

Groot assortiment

Linkstar biedt alles wat de professionele fotograaf in zijn fotostudio nodig heeft, afgezien van een camera en objectief. Daarbij horen dus studioflitsers, reflectieschermen, achtergronden, daglichtlampen, triggersets, opnametafels en nog veel meer.

S-Bajonet

De meeste Linkstar producten hebben een S-type (Bowens) bajonet, waardoor de Linkstar producten zonder adapterring gecombineerd kunnen worden met Bowens en nog vele andere merken die dezelfde aansluiting hebben. Met optionele adapterringen wordt deze compatibliteit nog verder vergroot en past het ook op bijvoorbeeld Hensel, Multiblitz, Elinchrom, Broncolor, Profoto etc. etc.

Direct naar het Linkstar aanbod.