Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramTip
f Miops Splash Pro Pack voor Canon C2
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Miops Splash Pro Pack voor Canon C2

De Miops Splash Pro Pack voor Canon C2 is een professionele accessoireset, zodat u de mooiste waterdruppelfoto's kunt maken met bijv. uw Canon, Pentax of Hasselblad camera kunt maken. Naast de Miops Splash zijn onder andere ook de houder, Canon C2-verbindingskabel, laadkabel en een twee meter lange verlengkabel inbegrepen. Alle compatibele cameramerken en -modellen vindt u aan het einde van dit artikel.

De Splash stuurt de watertoevoer, camera en externe flitser aan, om zo gegarandeerd een succesvol resultaat te bereiken. U bedient het systeem met een gratis app op uw iPhone of Android smartphone. Hiermee kunt u de grootte van de waterdruppel(s) instellen en geeft u aan op welk moment de flitser en camera getriggerd worden.

In deze set zijn tevens een flexibele stang en uitschuifbare houder inbegrepen. Hiermee kunt u de Miops Splash bijvoorbeeld positioneren boven een schaal met water, waarin de waterdruppels vallen. De arm is in elke gewenste positie vast te zetten met behulp van de draaiknop aan de zijkant. Op zowel de stang als de houder bevindt zich 1/4" female schroefdraad. Hiermee kunt u deze ook op vrijwel ieder gangbaar (tafel)statief bevestigen. Tevens is een hotshoe-adapter inbegrepen, waardoor u de Miops Splash ook op uw camera kunt gebruiken. De Miops Splash vereist USB-voeding. Deze u kunt verzorgen door de Splash via de meegeleverde micro-USB-kabel bijvoorbeeld aan te sluiten aan een powerbank, laptop et cetera.

Om de Miops Splash met uw camera te verbinden kunt u de inbegrepen Canon C2-verbindingskabel gebruiken. Om ook op grotere afstanden van de Splash foto's te kunnen maken, ontvangt u tevens een verlengkabel (2m). Bij de optionele accessoires vindt u nog een aantal handige toevoegingen.

Toepassing Miops Splash Pro Pack voor Canon C2

Voor iedere veeleisende fotograaf die opspattende waterdruppels prachtig wil vastleggen, is de Miops Splash Pro Pack onmisbaar. Waterdruppelfoto’s zijn immers een heus kunstwerk. Door de onvoorspelbare vormen en patronen creëert u foto’s die een plekje aan de muur verdienen. Speel met verschillende soorten en kleuren licht, wissel tussen achtergronden en pas de grootte van de waterdruppels aan. Middels de Miops Splash is het makkelijker en leuker dan ooit om een indrukwekkend eindresultaat te bereiken. Hoe dit precies werkt vindt u hier.

Levering:

  • 1x Miops Splash V2
  • 1x Miops Camera Verbindingskabel Canon C2 Oranje
  • 1x Miops Verlengkabel 2,5 mm Male - 2,5 mm Female 2m
  • 1x Flexibele stang (met 1/4" male en female schroefdraad)
  • 1x Uitschuifbare 'Splash-houder' (met 2x 1/4" female schroefdraad)
  • 1x Hotshoe-adapter
  • 1x Flitserkabel
  • 1x Micro-USB laadkabel

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 3 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 228,90 voor € 219,00


Artikelnummer:Help2372
Merk:HelpMiops
Voor merk:HelpCanon, Pentax, Samsung, Fujifilm, Olympus, Hasselblad
Geschikt voor camera:HelpCanon/Hasselblad/Samsung/Fujifilm/Olympus/Pentax (mits C2-aansluiting)
Stroomvoorziening:HelpContinue USB-voeding (micro-USB kabel inbegrepen)

Om de meest creatieve foto’s te kunnen maken biedt MIOPS een reeks van compacte, intelligente accessoires, die u eenvoudig kunt gebruiken met uw eigen fotoapparatuur. Met behulp van deze accessoires kunt u bijvoorbeeld met uw smartphone de camera bedienen, uw camera automatisch laten triggeren door de bliksem en time-lapses maken, of juist prachtige waterdruppelfoto’s creëren. Welke accessoire u ook gebruikt, met Miops creëert u de meest creatieve, unieke foto’s.

 

 

 

 

MIOPS in het kort:

• Miops is hét merk voor creatieve, moderne fotografen
• Maak de mooiste waterdruppelfoto’s of trigger bijvoorbeeld uw camera door de bliksem
• Compatibel met de meeste camera’s en smartphones
• Eenvoudig te gebruiken met uw bestaande foto- en videoapparatuur
• Op artikelen van Miops ontvangt u standaard 1 jaar garantie