Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Matin Multi Card Case M-7113
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Matin Multi Card Case M-7113

Met de Matin Multi Card Case kunt u veilig al uw geheugenkaartjes en batterijen bewaren. Het doosje bestaat uit 2 vakjes voor 5 verschillende type geheugenkaartjes: CompactFlash, Smart Media, Memory Stick, Secure Digital (SD) en xD-picture Cards. U kunt maximaal 2 kaartjes van hetzelfde formaat opslaan.  Verder kunt 8 batterijen in het doosje kwijt, zoals 8 AA batterijen. Tevens zitten er 4 batterijhouders bij, waarmee u AAA batterijen op kunt bergen. Hierdoor is het ook mogelijk om 4 AA en 4 AAA batterijen op te bergen. Het doosje is schokbestendig en voorzien van anti statische materiaal, waardoor uw geheugenkaartjes beschermd zijn tegen elektromagnetische schade.

De afmetingen van het doosje zijn 110 x 72 x 20 mm (BxDxH), het weegt 70 gram en heeft een donker blauwe (Dark Navy) kleur.

 

Levering:

  • Case
  • 4 x Houder voor AAA batterij

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 9,95


Artikelnummer:Help168800
Merk:HelpMatin
Type:HelpOverig

Matin

Matin, de accessoiremaker! 

Het Zuid-Koreaanse merk Matin wordt al ruim 10 jaar verkocht in Nederland en is in vele fotozaken te vinden. Het assortiment omvat vele handige accessoires voor de camera, zoals lensdoppen, zonnekappen en schoonmaak artikelen.

U vindt het complete aanbod hier