Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Linkstar Hotshoe HS-15 + Flitsschoen + Statiefaansluiting
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Linkstar Hotshoe HS-15 + Flitsschoen + Statiefaansluiting

Ideaal om uw externe flitser mee te laten werken in uw flitsset. De flitser kunt u zo in de hotshoe schuiven. De flitser gaat of mee op de slave van andere flitsers (als er een slave is ingebouwd) of gaat af door aansluiting van de synchrokabel op de HS15. De HS15 is te bevestigen op een statief met standaard 1/4 schroefdraad.

Om meer flexibiliteit te hebben met de HS15 kunt u gebruik maken van de Tilting bracket CLD-15 (zie optionele accessoires). Deze is te buigen en bijna in alle posities te plaatsen. (zie foto 2)


Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 8,95


Artikelnummer:Help560853
Merk:HelpLinkstar
Geschikt voor:HelpCameraflitsers
Signaal:HelpKabel
Aansluiting ontvanger:HelpHotshoe / Synchrokabel
Voor cameramerk:HelpNikon, Canon, Pentax, Samsung, Fujifilm, Kodak, Contax, Panasonic, Leica

Professionele studio-equipment voor iedereen!

LinkstarIn enkele jaren heeft Linkstar een grote naamsbekendheid gekregen in Nederland. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, de goede kwaliteit en specificaties die de apparatuur geschikt maken voor professioneel gebruik. Linkstar studio equipment is geschikt voor iedere doelgroep: van beginners tot professionals en bedrijven die hun eigen productfoto's willen maken.

Groot assortiment

Linkstar biedt alles wat de professionele fotograaf in zijn fotostudio nodig heeft, afgezien van een camera en objectief. Daarbij horen dus studioflitsers, reflectieschermen, achtergronden, daglichtlampen, triggersets, opnametafels en nog veel meer.

S-Bajonet

De meeste Linkstar producten hebben een S-type (Bowens) bajonet, waardoor de Linkstar producten zonder adapterring gecombineerd kunnen worden met Bowens en nog vele andere merken die dezelfde aansluiting hebben. Met optionele adapterringen wordt deze compatibliteit nog verder vergroot en past het ook op bijvoorbeeld Hensel, Multiblitz, Elinchrom, Broncolor, Profoto etc. etc.

Direct naar het Linkstar aanbod.