Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Pixel E-TTL Hotshoe Adapter TF-321 voor Canon
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Pixel E-TTL Hotshoe Adapter TF-321 voor Canon

De TF-321 van Pixel is een hotshoe-adapter voor camera's van Canon. Met de adapter kunt u het TTL-signaal nog steeds doorgeven aan uw speedlite-flitser, maar profiteert u tegelijkertijd van het flitssignaal op de x-contact-poort. Op deze manier kunt u uw speedlite-flitser én externe studioflitser gelijktijdig laten flitsen. Afhankelijk van de situatie is het uiteraard ook mogelijk om enkel uw studioflitser te laten flitsen en de speedlite-flitser achterwege te laten. Kortom: de TF-321 is een totaaloplossing, waarmee u overal en altijd de juiste aansturing voor het flitslicht kunt regelen. Het bijzondere aan de TF-321 is, dat naast het middencontact, ook de extra contactpunten van uw Canon-camera worden gebruikt. Op deze manier is het mogelijk om E-TTL in te zetten, zodat er door uw cameralens een lichtmeting plaatsvindt. Voorwaarde is uiteraard dat uw Canon-camera en speedlite-flitser hier ondersteuning voor bieden. Het TTL-signaal wordt niet via het X-contact doorgegeven, maar kunt u enkel aan de speedlite-flitser doorgeven via de hotshoe aan de bovenzijde. De TF-321 voelt zeer degelijk aan. U bevestigt de hotshoe-adapter stevig op de hotshoe van uw camera, met dank aan de draaiknop. De universele x-contact-kabel vindt u bij de optionele accessoires.

Toepassing TF-321

Wanneer u een studioflitser met een x-contact-kabel wilt aansturen met uw DSLR- of systeemcamera van Canon, is de TF-321 de ideale keuze. Optioneel kunt u op hetzelfde moment gebruik blijven maken van uw speedlite-flitser. Dit is bijvoorbeeld handig bij studio-portretten, zodat u naast het hoofdlicht (speedlite-flitser) een extra studioflitser kunt aansturen als fill-light of backlight. Ook bij waterdruppelfoto's biedt de combinatie van een speedlite-flitser + studioflitser interessante mogelijkheden; zo kunt u vanuit verschillende hoeken licht op de druppel schijnen. Al dan niet met een kleurenfilter zijn de creatieve mogelijkheden groot.

Levering:

  • 1x TF-321 hotshoe-adapter
  • 1x Verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 17,95


Artikelnummer:Help3930193
Merk:HelpPixel
Geschikt voor:HelpCameraflitsers, Studioflitsers
Gewicht:Help26 gram
Voor cameramerk:HelpCanon
Afmeting (cm):Help3,4 x 3,4 x 2
Geschikt voor TTL:HelpTTL

Pixel Logo

Pixel geeft u controle!

Pixel is een in Hong Kong gevestigde fabrikant van camera-accessoires zoals triggers en afstandsbedieningen. Pixel ontwikkelt en fabriceert al haar producten helemaal zelf. Hierdoor zijn de producten tot in de puntjes uitgewerkt.

Assortiment

Het assortiment van Pixel omvat accessoires voor de meestverkochte merken in de markt, zoals Sony, Canon, Nikon, Pentax en Olympus. Ze blijven hun producten continu doorontwikkelen om steeds uitstekende en betaalbare producten te kunnen leveren in een snel veranderende markt.

Direct naar het Pixel aanbod