Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Matin Pols Strap Wol M-30004 Grijs
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Matin Pols Strap Wol M-30004 Grijs

De Matin M-30004 is een handige draagriem voor uw camera. U bevestigt de M-30004 in enkele seconden aan uw systeemcamera, compactcamera of camcorder. Dankzij de speciale lus bent u er zeker van dat de M-30004 altijd op een veilige manier aan uw camera bevestigd blijft. Voor een comfortabel gebruik heeft Matin de M-30004 gemaakt van wol. De bijzondere fabricatie zorgt voor een zacht en sterk product. U bekijkt op dit moment de grijze versie van de draagriem. Wij leveren de draagriem ook in het zwart.

Toepassing

U kunt de draagriem om uw pols bevestigen, om zo veilig te kunnen werken. Dit verkleint de kans op val- en stootschade aanzienlijk. Ideaal wanneer u uw camera meeneemt in de natuur, bij het sporten of tijdens een evenement. De M-30004 is geschikt voor vrijwel elke camera. Aan de zijkant(en) van uw camera bevindt zich een haakje waar de draagriem als een lus doorheen getrokken kan worden.

Ook verkrijgbaar

Op dit moment bekijkt u de draagriem welke geschikt is voor uw pols. De lengte bedraagt 25 cm. Er is ook een langere variant van 48 cm verkrijgbaar, ideaal voor om uw nek.

Levering:

  • 1x Wrist strap
  • 1x Verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 7,95


Artikelnummer:Help168905
Merk:HelpMatin
Type:HelpRiem
Kleur:HelpGrijs
Materiaal:HelpWol

Matin

Matin, de accessoiremaker! 

Het Zuid-Koreaanse merk Matin wordt al ruim 10 jaar verkocht in Nederland en is in vele fotozaken te vinden. Het assortiment omvat vele handige accessoires voor de camera, zoals lensdoppen, zonnekappen en schoonmaak artikelen.

U vindt het complete aanbod hier