Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Micnova Dual Camera Heupriem MQ-WB02
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Micnova Dual Camera Heupriem MQ-WB02

Met de Micnova Dual Heupriem MQ-WB02 hebt u uw camera(‘s) altijd binnen handbereik! De heupriem van Micnova is de ideale accessoire voor elke fotograaf die veel onderweg is. Met slechts 1 snelle beweging haalt u uw camera uit de houder om zo het perfecte plaatje te schieten. De riem heeft plek voor 2 camera’s en wordt geleverd met 2 speciale plaatjes voorzien van schroefdraad. U bevestigt de plaatjes zoals u normaal gesproken ook het schroefdraad bevestigt. Wanneer u uw camera in de houder plaatst en deze een kwart slag draait zit de camera vast. Met een minimale omtrek van 74 cm en een maximale omtrek van 130 cm zal hij om vrijwel ieders middel passen. De riem valt soepel om uw heupen, hierdoor worden uw schouders en rug niet belast, en kunt u tevens nog een rugtas dragen.

Gebruik:

De Micnova Dual Heupriem is geschikt voor vrijwel alle DSLR camera’s zolang deze voorzien zijn van een ¼” schroefdraad aan de onderzijde. De riem is hierdoor universeel inzetbaar. Naast het gebruik voor camera’s kunt u hem ook voor andere producten gebruiken welke voorzien zijn van een ¼” female schroefdraad. U kunt 1 van de camera’s nog verzekeren door hem te bevestigen aan het meegeleverde veiligheidstouw. Het is mogelijk om 1 van de 2 systemen eraf te halen, zo wordt het geheel nog lichter.

*Camera’s niet inbegrepen

 

Levering:

  • Micnova Dual Camera Heupriem MQ-WB02
  • 1 x Montageset

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 2 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 41,95


Artikelnummer:Help299444
Merk:HelpBenel Photo
Type:HelpRiem
Afmetingen:Help74 - 130 cm
Kleur:HelpZwart

Slimme tools voor een zachte prijs!

Benèl PhotoOns huismerk Benèl Photo omvat een aantal slimme foto-accessoires die uw leven als fotograaf stukken makkelijker kunnen maken.

We zijn altijd op zoek naar de nieuwste handige accessoires voor uw fotostudio!