Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Marumi T2 Adapter voor Canon EOS-M
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Marumi T2 Adapter voor Canon EOS-M

De T2 Adapter voor Canon EOS M heeft u nodig om uw camera te verbinden met een camera adapter van een ander optisch apparaat. Met behulp van een T2 adapter is het dus mogelijk om bijvoorbeeld uw spotting scope of telescoop te gebruiken als telelens van uw Canon camera. Ook is het mogelijk om de camera te verbinden met een camera adapter van een microscoop om zo geweldige detail opnames te maken.

Toepassing Marumi T2 Adapter voor Canon EOS M

Verwijder eerst de lens uit de bajonetaansluiting van de camera en plaats hier eenvoudig de T2 adapter. Bevestig nu de juiste camera adapter met de T2 adapter zodat u het geheel over het oculair kunt schuiven.

Op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld de spotting scope te gebruiken als telelens en met enorme vergroting de mooiste unieke beelden te creëren. Anderzijds is het mogelijk om de camera te verbinden met een microscop om zo uiterste gedetailleerde foto's en video's te maken van het onderwerp. 

Marumi T2 adapter voor Canon EOS M

Deze T2 adapter is geschikt voor alle Canon APS-C-systeemcamera's uit de EOS-M-serie. U herkent deze serie camera's aan de witte cirkel op de lensvatting (zie afbeelding 2)

 Wanneer uw Canon camera een ander symbool heeft dient u een andere T2 adapter te gebruiken. Deze kunt u vinden bij de optionele accessoires:

Rode lijn: Marumi T2 Adapter voor EOS R
Rode cirkel: Marumi T2 Adapter voor EOS Digitaal

Heeft u een camera met een rode cirkel en een wit vierkant, neem dan aub contact met ons op voor de mogelijkheden.

Levering:

  • Marumi T2 Adapter voor Canon EOS-M

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 14,95


Artikelnummer:Help158018
Merk:HelpMarumi

Marumi, topfilters voor een topprijs

MarumiHet Japanse Marumi is al meer dan 20 jaar een succes in Nederland. Marumi produceert filters, voorzetlenzen, converters en andere camera-accessoires. Marumi kenmerkt zich door een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De filters worden regelmatig beoordeeld als goed tot zeer goed in vakbladen en tijdschriften. Het assortiment omvat voordelige instapmodellen tot meervoudig gecoate filters die zich kunnen meten met de beste in de markt. Dit zorgt ervoor dat Marumi een breed publiek aanspreekt.

Direct naar het Marumi aanbod