Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramTE VERTALEN
f Kowa Telephoto Master Lens TP556 ML
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Kowa Telephoto Master Lens TP556 ML

Deze Kowa Telephoto Master Lens TP556 ML is een onderdeel van een nieuw, uniek en innovatief telefotosysteem voor de fotograaf. Dit is een telelenssysteem dat geen concurrent kent op gebied van compactheid, flexibiliteit en draagbaarheid. Dankzij de fluoriet kristal lens en twee XD extra low dispersie lenzen maakt u de meest indrukwekkend foto's met een hoog niveau qua scherpte en contrast. De mate van water- en stofdichtheid garanderen dat u de hoogste kwaliteit behoud in de meest lastige omstandigheden.

Oneindige mogelijkheden

De Kowa Telephoto lens is ontworpen om de aan de eisen van de fotograaf te voldoende door middel van een uniek wisselbaar adapter systeem met verschillende brandpuntsafstanden. Er is de keuze uit een standaard 500mm f5.6 adapter, een 350mm f4 adapter en een 850mm f9.6 adapter, deze adapters zijn apart verkrijgbaar. De adapters hebben net als de master lens XD lenzen waardoor ze de zelfde kwaliteit en scherpte leveren als de master lens. Alle adapters zijn snel en eenvoudig te koppelen aan de masterlens en uw camera. Ook is het mogelijk om de master lens te gebruiken als een spotting scope, dit kan worden gedaan door de speciale spotting scope adapter te gebruiken in combinatie met een spotting scope oculair.

Combinaties

Het is mogelijk om de volgende camera merken aan de master lens te koppelen: Nikon, Canon, Pentax en Sony. Om de master lens te kunnen koppelen aan uw camera heeft een speciale adapter nodig, deze kunt u vinden op het schema bij afbeeldingen en bij de optionele accessoires.

Levering:

  • Kowa Telephoto Master Lens TP556 ML

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 2.499,00


Artikelnummer:Help440556
Merk:HelpKowa
Type:HelpTelephoto Lens
Geschikt voor:HelpCanon, Nikon, Micro Four Thirds
Diameter objectief:Help95mm
Lenstype:HelpXD, Fluoriet Kristal
Kleur:HelpZwart
Lengte:Help250mm
Gewicht:Help1970 gr
Scherp vanaf:Help3m
Field of View:Help4,9 graden
Brandpuntsafstand:Help500mm
Diafragma:HelpF5.6
Bijlage:PDF bestandDownload. kowatelephotolensmanual
Bijlage 2:PDF bestandDownload. lighthouse
Bijlage 3:PDF bestandDownload. telephoto lens focal length test2

Kowa

KOWA: Een begrip in de optiekwereld!

Het Japanse Kowa is al jaren een begrip in de optiekwereld. Het merk produceert verrekijkers en spotting scopes van de allerhoogste kwaliteitsklassen. Kowa kan zich meten met de beste merken in de markt en wordt regelmatig zeer goed getest in diverse vakbladen.

Helder en lichtsterk

De scopes en kijkers van Kowa zijn ideaal voor de meest veeleisende gebruikers. De lichtsterkte, detailweergave bouwkwaliteit en helderheid zijn zeer goed. Daarnaast zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals stay-on tassen, camera adapters en oculairen.

Direct naar alle producten van Kowa

Flagship dealers

In Nederland heeft Benèl sinds kort vier Flagship Dealers voor het optiek merk Kowa. In de filialen van deze Flagship dealers kunt u terecht voor uw Kowa verrekijkers, spotting scopes en digiscoping oplossingen. Zij bieden de mogelijkheid tot het testen of bekijken van de producten en kunnen u tevens voorzien van het beste advies voor de aanschaf van uw Kowa verrekijker, spotting scope of digiscoping oplossing.

Klik hier om te zien welke dealers dit zijn.