Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramCombi-Actie
f Linkstar Daglicht Set 3x45W
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Linkstar Daglicht Set 3x45W

Deze set bestaat uit drie daglichtlampen, welke u kunt uitrusten met een flitsparaplu. Samen met de bijbehorende statieven en lamphouders is dit een eenvoudige set om een persoon of klein product van dichtbij te fotograferen en belichten. De set produceert een geringe hoeveelheid licht, waardoor de set het beste tot zijn recht komt in een goed verlichte ruimte. U vindt de individuele producten bij de optionele accessoires.

Toepassing Daglichtset 3x45W

Wanneer u voor een portretfoto of productfoto op zoek bent naar extra licht, is deze daglichtset een handig hulpmiddel. De paraplu's zorgen voor een zacht, natuurlijk licht. De derde lamp kunt u gebruiken als tegenlicht, bij portretfoto's kan dit zorgen voor een mooi verlicht randje rondom het model.

Levering:

  • 3x Daglichtlamp 45W PL-L45
  • 3x Lamphouder RH-01
  • 3x Lampstatief I-2001
  • 2x Flitsparaplu zilver/wit
  • 1x Flitsparaplu diffuus wit

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 172,40 voor € 99,95


Artikelnummer:Help2394
Merk:HelpLinkstar
Type:HelpDaglicht
Vermogen (Watt):Help135W
Kleurtemperatuur (K):Help5500K
Motorkoeling:HelpGeen motorkoeling
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:Help289
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help100
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:Help33

Professionele studio-equipment voor iedereen!

LinkstarIn enkele jaren heeft Linkstar een grote naamsbekendheid gekregen in Nederland. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, de goede kwaliteit en specificaties die de apparatuur geschikt maken voor professioneel gebruik. Linkstar studio equipment is geschikt voor iedere doelgroep: van beginners tot professionals en bedrijven die hun eigen productfoto's willen maken.

Groot assortiment

Linkstar biedt alles wat de professionele fotograaf in zijn fotostudio nodig heeft, afgezien van een camera en objectief. Daarbij horen dus studioflitsers, reflectieschermen, achtergronden, daglichtlampen, triggersets, opnametafels en nog veel meer.

S-Bajonet

De meeste Linkstar producten hebben een S-type (Bowens) bajonet, waardoor de Linkstar producten zonder adapterring gecombineerd kunnen worden met Bowens en nog vele andere merken die dezelfde aansluiting hebben. Met optionele adapterringen wordt deze compatibliteit nog verder vergroot en past het ook op bijvoorbeeld Hensel, Multiblitz, Elinchrom, Broncolor, Profoto etc. etc.

Direct naar het Linkstar aanbod.