Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes Ringlamp RFL-2 50W
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Ringlamp RFL-2 50W

De Falcon Eyes Ringlamp RFL-2 is voorzien van twee lampen, met een vermogen van 22 en 28 Watt per stuk. Dit maakt de RFL-2 de ideale partner voor fotografie. De lamp is robuust, licht van gewicht (1,45 Kg) en heeft een stijlvol design. De lamp is geschikt voor zowel fotografie- als video-studio's en kan op 230V worden aangesloten zonder adapter. De centrale lensopening is 102 mm.

De ringlamp wordt geleverd met een Camera Beugel, waarmee u uw camera in het midden van de RFL-2 kunt plaatsen. Hierdoor kunt u uw foto's nog beter belichten. De lampen geven weinig warmte af waardoor het mogelijk is om van dichtbij en over een langere periode foto's of video's te maken. De twee lampen zijn apart van elkaar aan en uit te schakelen, waardoor u de helderheid aan kunt passen. Met de meegeleverde Tilting Bracket CLD-15 kunt u de lamp ook kantelen op uw statief om het licht op de juiste plaats te krijgen.

Toepassing

De ringlamp is ideaal in situaties waar het onderwerp op een mooie, natuurlijke wijze moet worden vastgelegd. Denk hierbij aan portretten, beautyshoots en eten. Bij een portret van mensen vormt de ringlamp een prachtige ronde weerspiegeling in de ogen.

Levering:

  • RFL-2 lamphouder
  • 2 x Lamp
  • Diffuusdoek
  • Camera montage beugel
  • Tilting Bracket
  • Handleiding

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 84,95


Artikelnummer:Help291069
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpFluorescentie, Ringlamp
Vermogen (Watt):Help50
Kleurtemperatuur (K):Help5300-5500
Instelbaarheid:HelpPer lamp
Behuizing:HelpKunststof, metaal
Afmetingen (cm):Help44 x 37 x 8,5
Motorkoeling:HelpGeen motorkoeling
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:Help3600
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help910
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:Help210

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod