Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes Controller CX-18TDX voor RX-18TD
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Controller CX-18TDX voor RX-18TD

De CX-18TDX van Falcon Eyes is een reserve controller voor de Falcon Eyes RX-18TD. Met de controller is de lichtsterkte traploos instelbaar tot 100%. U kunt de kleurtemperatuur instellen tussen de 3000K en 5600K.
Dit kan op het touchscreen worden ingegeven of middels de twee draaiknoppen.

DMX 

Het bijzondere aan deze controller is, dat u daarmee uw RX-18TD paneel met DMX kunt besturen.

Toepassing 

Deze reserve controller is geschikt voor de RX-18TD, maar kan tevens worden gebruikt voor het draadloos aansturen van één of meerdere units uit de RX-TD serie. 

Verschillende varianten

Er zijn twee verschillende controllers verkrijgbaar voor de RX-18TD. U bekijkt op dit moment de controller, waarmee het mogeljik is om DMX gebruiken. 
Wilt u niet met DMX werken, dan kunt u kiezen voor de standaard controller die ook bij het RX-18TD paneel meegeleverd wordt, de CX-18TD (zie optionele accessoires).

Draadloze communicatie:

Door middel van het bedieningspaneel op de achterkant van de Sophiez, LPL en RX lampen kunt u de lampen tegelijkertijd aansturen met één bedieningspaneel. Het enige dat u hoeft te doen is de lampen op hetzelfde kanaal zetten(A/B/C/D/OFF), waarna u één van de lampen als bedieningspaneel voor de hele groep kunt gebruiken. Wanneer u verschillende soorten lampen uit deze series hebt, kunt u deze ook aansturen met slechts één bedieningspaneel. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld twee setjes te maken en deze beide verschillend aan te sturen door ze op verschillende kanalen te zetten. De lampen met 'TDX' in hun naam werken niet samen met de 'TD' versies. Zo kunt u de RX-12T bijvoorbeeld niet draadloos aansturen met de RX-24TDX. Maar wel met de RX-18TD.

Levering:

  • 1x Reserve Controller met DMX functie

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 229,00


Artikelnummer:Help290746
Merk:HelpFalcon Eyes

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod