Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramCombi-Actie
f Pixel LED Lamp Set Dimbaar DL-913 met Pixel King Pro voor Nikon
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Pixel LED Lamp Set Dimbaar DL-913 met Pixel King Pro voor Nikon

De Pixel LED Lamp Set Dimbaar DL-913, nu met Pixel King Pro voor Nikon en korting!

De Pixel LED Lamp DL-913 biedt naast continulicht een flitsfunctie. De lamp kan middels synchronisatiekabel bedraad flitsen of via meegeleverde Pixel King Pro draadloos flitsen. De DL-913 is zeer geschikt voor het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. Wat de lamp bijzonder maakt is de mogelijkheid om de lamp op 3 kanalen in te stellen. Dit is vooral ideaal wanneer u de Pixel DL-913 uitbreidt met meerdere optionele Pixel DL-913 lampen. Als u het vermogen van één lamp verandert, verandert het vermogen van alle Pixel DL-913 lampen die op hetzelfde kanaal zijn aangesloten ook mee. En dit allemaal draadloos! Zo kunt u een opstelling creëren met verschillende belichtingsinstellingen. De flitsfunctie is ook te regelen in 3 kanalen.

Specificaties Pixel LED Lamp Set Dimbaar DL-913 met Pixel King Pro voor Nikon

De Pixel DL-913 is compact, heeft een gering gewicht en biedt een knippervrije en stabiele verlichting met een kleurtemperatuur van 5500K. De LED lamp bevat 308 instelbare LED lampjes. Meegeleverd worden een wit filter voor een diffuus effect en een oranje filter voor een warm effect. Tevens wordt een kleppenset meegeleverd om het licht te bundelen. De LED lamp wordt gevoed door 8 AA batterijen (niet meegeleverd). Ook is het mogelijk om de lamp van stroom te voorzien door middel van een accu of netstroom. De LED lamp is te monteren op de flitsschoen van uw camera en op een universeel lamp- en camerastatief door middel van meegeleverde flitsschoenadapter. Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".

De LED lamp kan ook op elke universele stroomadapter worden aangesloten (DC 7V-14V). Let op dat er geen batterijen in de LED lamp zijn, wanneer de LED lamp is aangesloten op een stroomadapter, zie: "Optionele Accessoires".

Levering:

 • 1 x Led lamp
 • 1 x Kleppenset
 • 1 x Kleurenfilter wit
 • 1 x Kleurenfilter oranje
 • 1 x Hotshoe adapter
 • 1 x Pixel King Pro zender
 • 1 x Pixel King Pro RX ontvanger
 • 1 x SF-18 Cameraflitser tafel standaard
 • 1 x Hotshoe-beschermer
 • 1 x USB kabel
 • 1 x Tas
 • Handleiding
 • Kleurenverpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 278,00 voor € 259,00


Artikelnummer:Help2092
Merk:HelpPixel
Aantal LED's:Help308
Afmetingen:Help223 x 43 x 150 mm
Gewicht:Help612 gram
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help1600

Pixel Logo

Pixel geeft u controle!

Pixel is een in Hong Kong gevestigde fabrikant van camera-accessoires zoals triggers en afstandsbedieningen. Pixel ontwikkelt en fabriceert al haar producten helemaal zelf. Hierdoor zijn de producten tot in de puntjes uitgewerkt.

Assortiment

Het assortiment van Pixel omvat accessoires voor de meestverkochte merken in de markt, zoals Sony, Canon, Nikon, Pentax en Olympus. Ze blijven hun producten continu doorontwikkelen om steeds uitstekende en betaalbare producten te kunnen leveren in een snel veranderende markt.

Direct naar het Pixel aanbod