Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-68TDX II Set 1
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-68TDX II Set 1

Deze set bestaat uit twee Falcon Eyes SO-68TDX II LED-lampen, die beiden worden geleverd met een W806 statief met een verstelbare hoogte van 114 tot 260cm. Omdat u over twee Sophiez-lampen beschikt, voorkomt u schaduwvorming. Bovendien kunt u 9 verschillende thema-effecten instellen.

De SO-68TDX II beschikt over een maximaal vermogen van 68 Watt en is 60 cm in diameter. Het licht wordt in één zachte waas uitgestraald, waardoor de individuele LED-lampjes niet zichtbaar zijn. Om het licht optimaal in te stellen kunt u gebruikmaken van een aantal handige functies. Zo kunt u de kleurtemperatuur aanpassen van 3000K (warm geel licht) tot 5600K (daglicht). Ook kunt u traploos meer of minder vermogen toevoegen.

Naast de bekende functionaliteiten kunt u ook gebruikmaken van 9 thema-effecten, zoals zwaailichten, bliksem en kaarslicht. Dit biedt dus nog meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld video-opnames. Om de SO-68TDX II op afstand te bedienen hebt u de RC-5B afstandbediening nodig (zie optionele accessoires). Om meerdere TDX-lampen centraal te bedienen maakt u gebruik van DMX, of dus van de afstandsbediening.

U kunt de Falcon Eyes Sophiez-lamp gebruiken in uw studio gebruiken via netstroom, maar ook op locatie met behulp van de optioneel verkrijgbare NP-F accu's of V-mount accu. De lamp is voorzien van een universele spigotaansluiting, waardoor u deze gemakkelijk op de meegeleverde statieven kunt plaatsen. De W806 lampstatieven hebben een draagvermogen van 6 kg.

Toepassing Falcon Eyes Sophiez SO-68TDX II Set 1

De SO-68TDX II is een geschikte accessoire bij foto- en video-opnames in uw studio, maar ook op locatie. U kunt de LED-lamp vanwege het zachte, comfortabele licht en de ronde vorm bijvoorbeeld goed gebruiken bij portretfotografie. Bovendien ziet u, in tegenstelling tot flitslicht, al van tevoren welk effect het licht op het onderwerp zal hebben. Het zachte, wijdverspreide licht (65 graden) zorgt daarbij voor een natuurlijke weergave van het onderwerp.

Levering:

  • 2x Falcon Eyes Sophiez SO-68TDX II LED-lamp
  • 2x Voeding
  • 2x Draagtas
  • 2x Antenne
  • 2x Lampstatief (Falcon Eyes W806 114-260cm)

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 1.167,90 voor € 999,00


Artikelnummer:Help2403
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpLED set, LED soft lamp
Aantal LED's:Help360
Vermogen:Help68 Watt
Instelbaarheid:HelpTraploos instelbaar
Gewicht:Help4,1 kg (SO-68TDX II) | 1,6 kg (W806)
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:Help5920
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help1660
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:Help467
Toepassing:HelpPortret-fotografie, Product-fotografie, Video-opnames
Functionaliteiten:HelpBi-Color (kleurtemperatuur instelbaar), Compatibel met DMX, Dimbaar (vermogen instelbaar), Thema-effecten instelbaar
LED lamp serie:HelpFalcon Eyes SO-TDX II serie
Stroomvoorziening:HelpAccu (Sony V-mount), Accu (Sony NP-F), Netstroom
Kleurtemperatuur:Help3000K-5600K
CRI (Ra):Help95

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod