Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramOP=OP
f Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-88TD
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-88TD

Demo model. Dit artikel is enkel gebruikt ter demonstratie op een beurs.

De SO-88TDX van Falcon Eyes is een moderne LED-oplossing, welke zorgt voor een extreem zacht licht. De individuele LEDs zijn niet zichtbaar, maar in plaats daarvan wordt er één zachte lichtwaas uitgestraald. Het wattage van de SO-88TDX bedraagt 88 watt. Het licht wordt uitgestraald binnen een hoek van 65 graden, waarbij de CRI waarde van 95 zorgt voor natuurlijke kleuren. De helderheid van het licht is traploos instelbaar middels het ingebouwde touchscreen. Het is ook mogelijk om de kleurtemperatuur aan te passen, van 3000K tot 5600K. U kunt de SO-88TDX van stroom voorzien met de meegeleverde stroomadapter of een optionele v-mount accu.

Toepassing SO-88TDX

De SO-88TDX is onmisbaar bij video-opnames in uw studio en op locatie. Ook bij het maken van portretfoto’s wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van dit type licht. Het zachte, wijdverspreide licht zorgt voor een natuurlijke weergave van het onderwerp. Dankzij de spigot-aansluiting past de SO-88TDX op vrijwel elk lampstatief. Aan de zijkanten is de lamp voorzien van scharnierpunten. Hierdoor is de lamp in vrijwel elke hoek te verstellen. Door middel van het bedieningspaneel op de achterkant van de lamp kunt u meerdere lampen tegelijkertijd aansturen met één bedieningspaneel. Het enige wat u hoeft te doen is de lampen op hetzelfde kanaal te zetten (A/B/C/D). Wanneer u verschillende soorten lampen uit de Sophiez, TDX serie gebruikt kan dit via één bedieningspaneel worden aangestuurd. De Sophiez lampen met 'TDX' in hun naam werken niet samen met de 'TD' versies. Zo kunt u de SO-48TD bijvoorbeeld niet draadloos aansturen met de SO-108TDX. Maar wel met de SO-68TD.

Sophiez serie

Momenteel bekijkt u de SO-88TDX met een afmeting van 67x70 cm. In de Sophiez serie zijn ook andere lampen verkrijgbaar, welke allemaal beschikken over een extreem zacht licht. Er zijn verschillende varianten en afmetingen Sophiez lampen verkrijgbaar.

Levering:

  • 1x SO-88TD
  • 1x Stroomkabel
  • 1x Draagtas
  • 1x Antenne
  • 1x Verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 14 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 649,00 voor € 449,00


Artikelnummer:Help8004429
Merk:HelpFalcon Eyes
Aantal LED's:HelpZwart
Instelbaarheid:HelpTraploos instelbaar
Gewicht:Help5,9 KG
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:Help6040
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help1940
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:Help549
Motorkoeling:HelpNee
Kleurtemperatuur:Help3000K-5600K
CRI (Ra):Help95

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod