Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes Bi-Color LED Set LPW-820TD
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Bi-Color LED Set LPW-820TD

Deze complete Falcon Eyes Bi-Color LED Set LP-820TD bevat twee dimbare Falcon Eyes Bi-Color LP-820TD LED Lampen en twee Falcon Eyes W806 114-260 cm lampstatieven.

De LED lampen in deze set zijn de nieuwste uitvoering van de verouderde modellen DLP-820 en LP-DB820CT.

Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Dimbaar LP-820TD op 230V

De Falcon Eyes Wi-Fi LED Lamp LPW-820TD is een dimbare LED lamp met een vermogen van 49,2W. Het paneel bestaat uit 820 kleine LED-lampjes, die een kleurtemperatuur van 3000 tot 8000K kunnen genereren. De lamp is te bedienen met het bedieningspaneel aan de achterkant van de lamp. Het display is voorzien van een touchscreen, waardoor de lamp gemakkelijk is in te stellen. Het vermogen en de kleurtemperatuur zijn afzondelijk van elkaar te bedienen. U kunt de lamp gebruiken via netstroom, maar ook met een V-Mount accu. De lamp heeft een verlichtingshoek van 45°.

Draadloos bedienen via Wi-Fi

De lamp beschikt over een Wi-Fi-aansluiting, waarmee u met behulp van de USB-WiFi-dongle (optioneel verkrijgbaar) en de Falcon Eyes app op uw smartphone (iOS en Android) eenvoudig de lamp kunt instellen in vermogen en kleurtemperatuur. De Wi-Fi dongle kunt u vinden in de "optionele accessoires".

Gebruik:

Het voordeel van LED verlichting is dat zowel de kleurtemperatuur als het vermogen traploos in te stellen is. Hierdoor zijn deze LED lampen bijvoorbeeld ook geschikt voor het fotograferen van dieren, omdat ze niet zullen schrikken van het licht, zoals bij flitsers wel het geval kan zijn. Deze LED lamp is ideaal voor portret, product en modellen fotografie, maar ook als hoofd of achtergrond verlichting in de fotostudio.

Falcon Eyes Lampstatief W806 114-260 cm

De Falcon Eyes W806 is een universeel lampstatief. Stevig en toch licht, dus gemakkelijk mee te nemen op locatie. De statieven uit de W-serie hebben geveerde secties die zich gemakkelijk in hoogte laten verstellen.

Bovenop bevindt zich een spigotaansluiting waarop alle gangbare studioapparatuur geplaatst kan worden. Behalve als lampstatief, voor bijvoorbeeld studioflitsers of continuverlichting, kunt u de statieven ook gebruiken om met behulp van optionele accessoires bijvoorbeeld een achtergrondsysteem of reflectorhouder te bouwen. De secties hebben een diameter van 29, 25 en 21 millimeter.

Besturing met smartphone-app

Naast de bediening via het scherm en de draaiknoppen op de achterzijde, kunt u de lamp ook bedienen met uw smartphone. In de App Store en Play Store zijn gratis apps verkrijgbaar. Hieronder een gebruiksaanwijzing over het instellen en gebruiken van de Wifi-functie:

1. Download de Falcon Eyes app, door met uw iPhone hier te klikken of met uw Android smartphone hier te klikken.
2. Ga naar de Wifi-instellingen van uw smartphone en maak verbinding met het netwerk dat begint met ‘LEDS…’. Het wachtwoord is ‘candlehome’.
3. Open de Falcon Eyes app en druk op ‘Click me’.
4. Klik op het blokje met daarin het IP-adres, beginnend met 192.
5. U kunt nu met de schuifbalk onderin de helderheid aanpassen. Ook kunt u de kleurtemperatuur aanpassen door over de ronde schijf in het midden te vegen.

Levering:

  • 2x Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Dimbaar LPW-820TD (met draagtas)
  • 2x Falcon Eyes Lampstatief W806

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 759,90 voor € 699,00


Artikelnummer:Help2183
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpLED set, LED soft lamp
Aantal LED's:Help820
Vermogen:Help50 Watt
Instelbaarheid:HelpTraploos instelbaar
Afmetingen:Help455 x 240 x 64 mm
Gewicht:Help2,4 kg
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:Help13600
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help3740
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:Help958
Toepassing:HelpPortret-fotografie, Product-fotografie, Video-opnames
Functionaliteiten:HelpBi-Color (kleurtemperatuur instelbaar), Dimbaar (vermogen instelbaar), Wifi
LED lamp serie:HelpFalcon Eyes LPW serie
Stroomvoorziening:HelpAccu (Sony V-mount), Netstroom
Kleurtemperatuur:Help3000K-7000K

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod