Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-36TDX 120x45 cm
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-36TDX 120x45 cm

Het Falcon Eyes Flexibele LED Paneel RX-36TDX bestaat uit 1176 LEDs. Deze flexibele LED mat heeft een CRI waarde van 95. Met deze nieuwe technologie is het zelfs mogelijk om uw LED mat als cilinder te rollen, deze kunt u dan bijvoorbeeld gebruiken voor 360° panorama fotografie. De lichtsterkte is traploos instelbaar tot 100%. Met de controller kunt u de kleurtemperatuur instellen tussen de 3000K en 5600K. U kunt de mat bevestigen op de meegeleverde X-stang waardoor u een rechthoekig LED paneel krijgt. Met het bijgeleverde klittenband kunt u de mat op oneindig veel spullen bevestigen. Doordat de flexibele LED RX-36TDX mat slechts 10 mm dik is en maar 1 kg weegt, neemt u deze eenvoudig mee op locatie. Deze flexibele mat is spatwaterdicht. De mat is zowel op netstroom te gebruiken als met V-mount accu (let op: de accu moet 24V aan kunnen). Daarnaast kunt u deze LED-mat ook gebruiken in combinatie met een softbox en honingraat. Deze zijn optioneel verkrijgbaar.

Toepassing Falcon Eyes RX-36TDX

De RX-36TDX is geschikt voor product- en portretfotografie. U kunt de RX-36TDX eenvoudig meenemen, waardoor de lamp ook ideaal is voor fotografie op locatie.

Unieke kenmerken:

 • CRI waarde van 95
 • Spatwaterdicht
 • 3000K-5600K
 • 250W
 • 1176 LEDs

Draadloze communicatie:

Door middel van het bedieningspaneel op de achterkant van de Sophiez, LPL en RX lampen kunt u de lampen tegelijkertijd aansturen met één bedieningspaneel. Het enige dat u hoeft te doen is de lampen op hetzelfde kanaal te zetten(A/B/C/D /OFF), waarna u een van de lampen als bedieningspaneel voor de hele groep kunt gebruiken. Wanneer u verschillende soorten lampen uit deze series hebt kunt u deze ook aansturen met slechts 1 bedieningspaneel. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld twee setjes te maken en deze beide verschillend aan te sturen door ze op verschillende kanalen te zetten. De lampen met 'TDX' in hun naam werken niet samen met de 'TD' versies. Zo kunt u de RX-12T bijvoorbeeld niet draadloos aansturen met de RX-24TDX. Maar wel met de RX-18TD.

U kunt deze lamp gebruiken met de RC-3T Afstandsbediening van Falcon Eyes (zie optionele accessoires).

Levering:

 • 1x LED lamp
 • 1x X-bracket
 • 1x Tilting-bracket
 • 1x Control unit
 • 1x Stroomkabel DC-24V 15A
 • 1x Set Klittenband
 • 1x Draagkoffer
 • 1x Verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 1 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 999,00


Artikelnummer:Help290708
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpLED lamp op accu, LED lamp op netstroom
Aantal LED's:Help1176
Vermogen:Help250W
Instelbaarheid:HelpTraploos instelbaar
Gewicht:Help1 kg
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:Help15800
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help6040
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:Help1910
Motorkoeling:HelpNee
Kleurtemperatuur:Help3000K-5600K
CRI (Ra):Help95

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod