Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes Flexibel LED Paneel RX-12TD Set 1
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Flexibel LED Paneel RX-12TD Set 1

De Falcon Eyes Flexibele LED Paneel Set RX-12TD Set 1 is een unieke combinatieactie, waarmee u in één keer over een complete LED-studioset beschikt. Deze Falcon Eyes set bestaat uit een flexibel LED-paneel RX-12TD, een softbox met honingraat, een diffuser-dome en een lampstatief. De verlichting en de studio-opstelling wordt met deze set nu nóg eenvoudiger!

Falcon Eyes Flexibel LED Paneel RX-12TD

Het bi-color LED-paneel RX-12TD bestaat uit 280 kleine LED-lampjes, die gezamenlijk een vermogen van 50W genereren. Wilt u meer of minder vermogen gebruiken, of juist een andere kleurtemperatuur? Geen probleem! De lamp is zowel in vermogen als kleurtemperatuur traploos instelbaar. Hierbij heeft u de keuze uit bijvoorbeeld warmwit licht (3000K) of daglicht (5600K), en alles dat daar tussenin ligt. De CRI-waarde van 95 zorgt daarbij voor natuurlijke kleuren. De lamp is te bedienen via het bedieningspaneel of middels de optioneel verkrijgbare afstandsbediening RC-6. 

Wat is nog meer inbegrepen?

De softbox kunt u gebruiken om het licht nog verder te verzachten. Middels de honingraat krijgt u een beter gebundeld licht, waardoor u het licht beter kunt sturen. De diffuser dome RX-12OB kunt u gebruiken om het licht van het LED-paneel te verspreiden en de lichthoek te vergroten. De diffuser dome zorgt bovendien voor zachter (softer) licht. Om de RX-12TD op statief te plaatsen is de LMC-1900 inbegrepen. Dit lampstatief is universeel, vanwege de spigotadapter aan de bovenzijde. Hierop kunt u accessoires plaatsen met een maximaal gewicht van 5 kg. Het statief is in hoogte verstelbaar (63 cm tot 221 cm). De LMC-1900 is stevig en lichtgewicht, dus eenvoudig mee te nemen naar locatie.

Toepassing Falcon Eyes LED Paneel RX-12TD

U kunt de RX-12TD apart, maar ook in combinatie met andere lampen gebruiken. Middels de meegeleverde control-unit kunt u verschillende lampen namelijk centraal aansturen met één bedieningspaneel. Het enige dat u hoeft te doen is de lampen op hetzelfde kanaal te zetten (A/B/C/D/OFF), waarna u een van de lampen als bedieningspaneel voor de hele groep kunt gebruiken. Ook wanneer u verschillende soorten lampen uit deze series (RX, Sophiez, LPL) hebt, kunt u deze aansturen met slechts één bedieningspaneel. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld twee sets te maken, waarbij u beiden separaat aanstuurt door ze op verschillende kanalen in te stellen.

Gebruik van het klittenband

Bij het ledpaneel ontvangt u diverse stroken klittenband. Het standaard zwarte klittenband gebruikt u om meerdere ledpanelen aan elkaar vast te maken. Het zwarte klittenband met gaten gebruikt u om een touw aan het ledpaneel vast te maken, zodat u het ledpaneel ergens op kunt hangen. Het witte klittenband gebruikt u om het ledpaneel aan de hemelbekleding van uw auto te bevestigen.

Levering:

  • 1x Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-12TD
  • 1x Falcon Eyes Softbox+Honingraat RX-12SB+HC
  • 1x Falcon Eyes Diffuser Dome RX-12OB
  • 1x Falcon Eyes Compact Lampstatief LMC-1900 63-221 cm
  • 1x X-Beugel t.b.v. LED-paneel
  • 1x Control-unit
  • 1x Stroomkabel (DC-15V 5A)
  • 1x Set klittenband
  • 1x Diffuusdoek

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 408,85 voor € 319,00


Artikelnummer:Help2270
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpLED flexibel paneel, LED set
Aantal LED's:Help280
Vermogen:Help50 Watt
Instelbaarheid:HelpTraploos instelbaar
Afmetingen:Help46x32 cm (LED-paneel) | 30x45 cm (Softbox) | 48x32 (Diffuser) | 59 tot 221 cm (Statief)
Gewicht:Help300 gram (LED-paneel) | 1 kg (Statief)
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:Help6400
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help1989
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:Help515
Toepassing:HelpPortret-fotografie, Product-fotografie
Functionaliteiten:HelpBi-Color (kleurtemperatuur instelbaar), Dimbaar (vermogen instelbaar)
LED lamp serie:HelpFalcon Eyes RX-TD serie
Stroomvoorziening:HelpAccu (Sony V-mount), Netstroom
Kleurtemperatuur:Help3000K-5600K
CRI (Ra):Help95

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod