Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramCombi-Actie
f Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar LPS-1000TD met statief
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar LPS-1000TD met statief

De LPS-1000TD set van Falcon Eyes bestaat uit een LPS-1000TD lamp, welke geleverd worden met een W806 lampstatief. Dit resulteert in een mooie set, ideaal voor studio- en ENG producties.

De Falcon Eyes LED Bi-Color Lamp Dimbaar LPS-1000TD is ideaal voor de fotograaf of videograaf die langdurig gebruik wil maken van Bi-Color LED continulicht. De Bi-Color LED lamp heeft een metalen behuizing met koeling, dit maakt hem geschikt voor langdurig gebruik. De kleurtemperatuur is traploos instelbaar van 3000K-7000K middels het digitale display. De Bi-Color LED lamp is handmatig in te stellen op 10 kanalen en 100 subkanalen. Dit is ideaal wanneer u meerdere Falcon Eyes LPS-1000TD lampen in uw studio heeft staan, die u allemaal een andere kleurtemperatuur wilt geven. Als u de Bi-Color LED lamp uitschakelt, dan worden alle instellingen automatisch opgeslagen.

Mogelijkheden Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Dimbaar LPS-1000TD

De Bi-Color LED lamp is voorzien van een Falcon Eyes bajonetaansluiting. Hierop kunt u vele verschillende optionele accessoires aansluiten, waaronder een softbox, snoot, of beautydish. Op meegeleverde reflector kunt u een optionele kleppenset of honingraat plaatsen. Dit zorgt voor nog meer belichtingsmogelijkheden! Voor optionele accessoires, zie: "Optionele Accessoires". Ook is het mogelijk om een accu de Falcon Eyes LPS-1000TD aan te sluiten. Zie hiervoor de SP-DBSY-2 bij de optionele accessoires.

Falcon Eyes WiFi besturing

U kunt deze Falcon Eyes lamp besturen met uw iOS en Android smartphone. Via een eenvoudige app kunt u snel de instellingen wijzigen. Hieronder een gebruiksaanwijzing over het instellen en gebruiken van de WiFi-functie:

1. Download de Falcon Eyes app, door met uw iPhone hier te klikken of met uw Android smartphone hier te klikken
2. Ga naar de WiFi-instellingen van uw smartphone en maak verbinding met het netwerk dat begint met ‘LEDS…’. Het wachtwoord is candlehome
3. Open de Falcon Eyes app en druk op ‘Click me’.
4. Klik op het blokje met daarin het IP-adres, beginnend met 192.
5. Je kunt nu met de schuifbalk onderin de helderheid aanpassen. Ook kun je de kleurtemperatuur aanpassen door over de ronde schijf in het midden te vegen.

Levering:

  • 2 x LED lamp
  • 2 x Voedingskabel
  • 2 x Reflector Ø 20 cm
  • 2 x W806 Lampstatief

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 787,90 voor € 769,00


Artikelnummer:Help2224
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpLED lamp op netstroom
Vermogen:Help100W
Afmetingen:Help35 x 13 x 19 cm (L x B x H)
Gewicht:Help2,7 kg
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:Help19000
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help2700
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:Help790
Stroomvoorziening:HelpNet stroom
Aantal kanalen:Help10
Kleurtemperatuur:Help3000K-7000K
CRI (Ra):Help95

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod