Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes Soft LED Lamp LPL-S3602TD 72W
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Soft LED Lamp LPL-S3602TD 72W

De Falcon Eyes LPL-S3602TD is een high-power SMD (Surface Mounted Discrete) LED paneel met instelbare kleurtemperaturen. De 360 SMD LED's zorgen voor een betere verdeling in een hoek van 120° van het licht. Hierdoor is het licht minder fel aan uw ogen. De lamp is dimbaar door middel van de bijgeleverde bedieningspaneel. De lamp heeft een robuuste metalen behuizing en moderne uitstraling. Door zijn hoge CRI van 95 is de lamp geschikt voor de veeleisende gebruiker en professioneel studiogebruik. De kleurtemperatuur van de lamp is traploos instelbaar tussen warm licht (3000 Kelvin) en daglicht (5600 Kelvin). Het maximale vermogen is 72 watt. De instelling van de kleurtemperatuur wordt op de digitale LCD display weergegeven.

Nieuwe S-generatie

De LED lamp maakt gebruik van een speciaal filter, waardoor de individuele LEDs niet zichtbaar zijn. Hierdoor straalt het licht uit als één zachte waas. Dit resulteert in natuurlijke lichtstralen, vergelijkbaar met de spreiding van zonlicht door wolken aan de lucht.

Specificaties Falcon Eyes LPL-S3602TD

De meegeleverde U-bracket is voorzien van een standaard spigot aansluiting waardoor de lamp op vrijwel ieder lampstatief past, maar ook ergens aan opgehangen kan worden. LED lampen produceren vrijwel geen warmte en zijn vrij van flikkering. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor video-opnames, maar ook voor product- en portretfotografie. Meegeleverd wordt een tas om de lamp veilig en makkelijk mee te transporteren.

LED verlichtings hoeken
Full power (1 meter): 62 graden
Full power (2 meter): 60 graden
Half power (1 meter): 66 graden

Draadloze communicatie:

Doormiddel van het bedieningspaneel op de achterkant van de Sophiez, LPL en RX lampen kunt u de lampen tegelijkertijd aansturen met één bedieningspaneel. Het enige dat u hoeft te doen is de lampen op hetzelfde kanaal te zetten(A/B/C/D /OFF), waarna u een van de lampen als bedieningspaneel voor de hele groep kunt gebruiken. Wanneer u verschillende soorten lampen uit deze series hebt kunt u deze ook aansturen met slechts 1 bedieningspaneel. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld twee setjes te maken en deze beide verschillend aan te sturen door ze op verschillende kanalen te zetten.

Levering:

  • 1 x Falcon Eyes LPL-S3602TD LED Lamp
  • 1 x U-bracket
  • 1 x Bedieningspaneel
  • 1 x Tas
  • 1 x Voedingskabel + transformator LYD1501000UF

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 39 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 499,00


Artikelnummer:Help290638
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpLED soft lamp
Aantal LED's:Help360
Vermogen:Help70 Watt
Instelbaarheid:HelpTraploos instelbaar
Afmetingen:Help42,6x29,4x2,2 cm
Gewicht:Help4 kg
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:Help3680
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help1260
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:Help336
Toepassing:HelpPortret-fotografie, Product-fotografie, Video-opnames
Functionaliteiten:HelpBi-Color (kleurtemperatuur instelbaar), Dimbaar (vermogen instelbaar)
LED lamp serie:HelpFalcon Eyes LPL serie
Stroomvoorziening:HelpNetstroom
Kleurtemperatuur:Help3000K-5600K
CRI (Ra):Help95

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod