Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes Soft LED Lamp Set Dimbaar LPL-S6002TD
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Soft LED Lamp Set Dimbaar LPL-S6002TD

De LPL-S6002TD Set van Falcon Eyes bestaat uit twee LPL-S6002TD lampen en twee W805 statieven. Het is een high-power SMD (Surface Mounted Discrete) LED panelen set met instelbare kleurtemperaturen. De 600 SMD LED's per lamp zorgen voor een betere verdeling in een hoek van 120° van het licht. De lampen zijn dimbaar door middel van het bijgeleverde bedieningspaneel. De lampen hebben een robuuste metalen behuizing en moderne uitstraling. Door de hoge CRI van 95 zijn de lampen geschikt voor de veeleisende gebruiker en professioneel studiogebruik. De kleurtemperatuur van de lampen is traploos instelbaar tussen warm licht (3000 Kelvin) en helder wit licht (8000 Kelvin). De instelling van de kleurtemperatuur wordt op de digitale LCD display weergegeven.

Nieuwe S-generatie

De LED lamp maakt gebruik van een speciaal filter, waardoor de individuele LEDs niet zichtbaar zijn. Hierdoor straalt het licht uit als één zachte waas. Dit resulteert in natuurlijke lichtstralen, vergelijkbaar met de spreiding van zonlicht door wolken aan de lucht.

Specificaties Falcon Eyes LPL-S6002TD

De LPL-S6002TD heeft een vermogen van 120W. De meegeleverde U-bracket is voorzien van een standaard spigot aansluiting waardoor de lamp op vrijwel ieder lampstatief past, maar ook ergens aan opgehangen kan worden. De verlichtingshoek van de lampen is 62 graden (op 1 meter).

Gebruik:

LED lampen produceren vrijwel geen warmte en zijn vrij van flikkering. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor video-opnames, maar ook voor product- en portretfotografie en zelfs het fotograferen van dieren. Meegeleverd worden 2 tassen om de lampen veilig en makkelijk te transporteren.

Draadloze communicatie:

Door middel van het bedieningspaneel op de achterkant van de Sophiez, LPL en RX lampen kunt u de lampen tegelijkertijd aansturen met één bedieningspaneel. Het enige dat u hoeft te doen is de lampen op hetzelfde kanaal te zetten(A/B/C/D /OFF), waarna u een van de lampen als bedieningspaneel voor de hele groep kunt gebruiken. Wanneer u verschillende soorten lampen uit deze series hebt kunt u deze ook aansturen met slechts 1 bedieningspaneel. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld twee setjes te maken en deze beide verschillend aan te sturen door ze op verschillende kanalen te zetten.

Levering:

  • 2x Falcon Eyes LPL-S6002TD LED Lamp
  • 2x U-bracket
  • 2x Bedieningspaneel
  • 2x Tas
  • 2x Falcon Eyes Lampstatief W805 (101-235 cm)

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 1.355,90 voor € 1.299,00


Artikelnummer:Help2219
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpLED set, LED soft lamp
Aantal LED's:Help600 per lamp
Vermogen:Help108 Watt
Instelbaarheid:HelpTraploos instelbaar
Afmetingen:Help69 x 29 x 2 cm (per lamp)
Gewicht:Help5 kg (per lamp)
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:Help6880 per lamp
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help2100 per lamp
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:Help575 per lamp
Toepassing:HelpPortret-fotografie, Video-opnames
Functionaliteiten:HelpBi-Color (kleurtemperatuur instelbaar), Dimbaar (vermogen instelbaar)
LED lamp serie:HelpFalcon Eyes LPL serie
Stroomvoorziening:HelpNetstroom
Kleurtemperatuur:Help3000K-8000K
CRI (Ra):Help95

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod