Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Linkstar Bi-Color LED Paneel RollFlex RX-11TD met Softbox en Honingraat
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Linkstar Bi-Color LED Paneel RollFlex RX-11TD met Softbox en Honingraat

De Linkstar Bi-Color LED Paneel RollFlex RX-11TD met Softbox en Honingraat is een flexibele vierkante mat van 46 x 46 cm die voorzien is van 360 kleine bi-color LED-lampjes (totaal 68W). Het LED-paneel in deze combi-actie wordt standaard geleverd met een softbox, diffuusdoek en honingraat.

De kleurtemperatuur van de Linkstar-lamp kunt u traploos instellen van 3000 tot 5600K, ofwel warm geel licht tot daglicht. Daarbij kunt u vanwege de CRI-waarde van 95 altijd rekenen op natuurlijke kleuren. De intensiteit van de lamp kunt u traploos instellen van 0 tot 100%. Op een halve meter geeft de lamp een lichtopbrengst van 6540 LUX. Middels de inbegrepen softbox en diffuusdoek kunt u het licht verzachten. Met behulp van de honingraat kunt u het licht juist meer sturen.

In tegenstelling tot de RX-T kunt u middels de TD-series meerdere flexpanelen centraal aansturen. Via het bedieningspaneel stelt u de gewenste lampen in op een kanaal (A/B/C/D/OFF), waarna u één van de lampen als bedieningspaneel voor de hele groep kunt gebruiken. Ook kunt u bijvoorbeeld vier lampen aansturen, waarbij u twee op kanaal A instelt en twee op kanaal B. Optioneel is een losse afstandsbediening beschikbaar, waarmee u bediening op afstand kunt realiseren in plaats van via de control unit. Op deze controller kunt u overigens een optioneel verkrijgbare V-mount accu kunt bevestigen voor gebruik zónder netstroom. De X-bracket (waaraan u de RX-11TD bevestigt) beschikt over een standaard spigotaansluiting, waarmee u het geheel op ieder gangbaar lampstatief kunt bevestigen.

Toepassing Linkstar RX-11TD met Softbox en Honingraat

De RX-11TD is een universele accessoire voor iedere video- en fotoproductie: een compacte lichtgewicht lamp voor uw studio of juist een vouwbaar ontwerp voor onderweg. Met behulp van het klittenband kunt u de RX-11TD in theorie zelfs bevestigen aan het plafond van uw auto. Zo heeft u dat gewenste extra licht, zonder opvallende constructie. Hiermee is de RX-11TD een interessante oplossing voor opnames waar geen ruimte is voor zware, grote apparatuur.

Levering:

 • 1x Linkstar Flexibel Bi-Color LED-paneel RX-11TD
 • 1x Softbox
 • 1x Honingraat
 • 1x Diffuusdoek
 • 1x Control-unit
 • 1x X-frame met kantelsysteem
 • 1x Voedingskabel 2-pins (2.5A/250V)
 • 1x Stroomadapter (100-240VAC naar 15VDC 5A)
 • 5x Klittenband zwart
 • 2x Klittenband wit
 • 1x Klittenband riem
 • 1x Opbergtas
 • 1x Verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 388,95 voor € 329,00


Artikelnummer:Help2345
Merk:HelpLinkstar
Type:HelpLED flexibel paneel, LED set
Aantal LED's:Help360
Vermogen:Help68 Watt
Instelbaarheid:HelpTraploos instelbaar
Afmetingen:Help46 x 46 cm
Gewicht:Help390 gram
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:Help6540
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help2020
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:Help513
Toepassing:HelpPortret-fotografie, Product-fotografie, Video-opnames
Functionaliteiten:HelpBi-Color (kleurtemperatuur instelbaar), Dimbaar (vermogen instelbaar)
LED lamp serie:HelpLinkstar overig
Stroomvoorziening:HelpAccu (Sony V-mount), Netstroom
Kleurtemperatuur:Help3000K-5600K
CRI (Ra):Help95

Professionele studio-equipment voor iedereen!

LinkstarIn enkele jaren heeft Linkstar een grote naamsbekendheid gekregen in Nederland. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, de goede kwaliteit en specificaties die de apparatuur geschikt maken voor professioneel gebruik. Linkstar studio equipment is geschikt voor iedere doelgroep: van beginners tot professionals en bedrijven die hun eigen productfoto's willen maken.

Groot assortiment

Linkstar biedt alles wat de professionele fotograaf in zijn fotostudio nodig heeft, afgezien van een camera en objectief. Daarbij horen dus studioflitsers, reflectieschermen, achtergronden, daglichtlampen, triggersets, opnametafels en nog veel meer.

S-Bajonet

De meeste Linkstar producten hebben een S-type (Bowens) bajonet, waardoor de Linkstar producten zonder adapterring gecombineerd kunnen worden met Bowens en nog vele andere merken die dezelfde aansluiting hebben. Met optionele adapterringen wordt deze compatibliteit nog verder vergroot en past het ook op bijvoorbeeld Hensel, Multiblitz, Elinchrom, Broncolor, Profoto etc. etc.

Direct naar het Linkstar aanbod.