Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Boya Windkap BY-B05
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Boya Windkap BY-B05

De BY-B05 van Boya bestaat uit een set van drie identieke windkappen, welke een essentiële accessoire zijn voor lavaliermicrofoons. Bij het maken van buitenopnames kan er nogal eens sprake zijn van windgeruis in het audiogeluid. Door een BY-B05 windkap over de microfooncapsule te schuiven, wordt dit probleem bijna altijd opgelost.

Toepassing BY-B05 windkap

U kunt de BY-B05 windkap gebruiken voor vrijwel elke dasspeldmicrofoon. De windkap is ontwikkeld door Boya, maar in principe universeel inzetbaar. De diameter van de microfooncapsule is altijd geschikt, door het gebruik van elastiek. De BY-B05 windkap is uitgevoerd in donkergrijs en daardoor het beste te gebruiken met donkere kleding. Een aantal voorbeelden van lavaliermicrofoons welke geschikt zijn:

- BY-DM2
- BY-M1
- BY-WM8
- BY-WM6
- BY-WM5
- BY-WM4
- BY-LM400
- BY-LM300

Levering:

  • 3x Windkap

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd 43 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 15,95


Artikelnummer:Help350300
Merk:HelpBoya
Afmetingen (mm):Help40 x 15 x 15
Gewicht:Help1 gram

Boya

Het merk Boya staat al jaren garant voor een brede reeks aan microfoons van hoge kwaliteit. Door hun eigen ontwikkelingslaboratorium kunnen ze kwalitatief hoogstaande producten blijven leveren tegen een scherpe prijs!

Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van microfoons voor fotografie en andere digitale audio apparaten. De microfoons van Boya zijn geschikt voor gerenommeerde merken, waaronder: Nikon, Canon, Sony, Olympus, Pentax, Panasonic, Samsung, Lycra, Apple (iPhone, iPad, and iPod touch). Elk Boya product laat de passie om een uitstekende geluidskwaliteit te bereiken zien en horen!

Wanneer u via ons Boya-producten koopt, hebben wij een exclusief aanbod: alleen bij Benel ontvangt u drie jaar garantie, na registratie via de garantiekaart in de verpakking.

Direct naar het Boya assortiment