Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Boya Audio Adapter BY-BCA70 XLR Microfoon naar Smartphone
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Boya Audio Adapter BY-BCA70 XLR Microfoon naar Smartphone

Met de BY-BCA70 van Boya verbindt u een microfoon met XLR-aansluiting met uw smartphone of computer. Zo heeft u een universele adapter om geluid vanuit diverse XLR-bronnen op te nemen met een extern apparaat. Het geluid wordt zonder vertraging opgenomen met een goede sampling rate van 24bit/96kHz. Dankzij de betrouwbare verbinding, mogelijkheid tot 48v-fantoomvoeding voor microfoons en afwezigheid van batterijen, is de BY-BCA70 in vrijwel elke situatie inzetbaar. De ene zijde van de BY-BCA70 verbindt u met een XLR-microfoon of andere audiobron. De andere zijde sluit u aan op uw smartphone of pc. Hiervoor worden drie verschillende kabels meegeleverd; Lightning (iPhone en iPad), usb-c (Android-smartphones en pc/laptop) en usb-a (pc/laptop). De Lightning-verbinding is MFi-gecertificeerd (Made For iPhone).

Toepassing BY-BCA70

Wanneer u werkt met professionele microfoons, instrumenten of andere audiobronnen, bijvoorbeeld tijdens het opnemen van een podcast, bent u met de BY-BCA70 in staat om de audio over te brengen naar een smartphone of computer. De kabel van 6 meter maakt het mogelijk om vrij te kunnen werken. De audiobron wordt automatisch door het apparaat herkend, zonder drivers te hoeven installeren. Het geluid kan met vrijwel alle programma's worden gedeeld, zoals Audition, Audacity en podcast-apps. Op de BY-BCA70 is een 3.5 mm poort aanwezig, om live mee te kunnen luisteren met een koptelefoon of oordopjes (zie optionele accessoires). Het volume van het geluidssignaal stelt u van 0dB-30dB in met draaiknop op de behuizing van de BY-BCA70.

 

Levering:

  • 1x BY-BCA70 adapter
  • 1x Lightning naar usb-c-kabel
  • 1x Usb-c naar usb-c-kabel
  • 1x Usb-a naar usb-c-kabel
  • 1x Beschermtas
  • 2x Boya-sticker
  • 1x Handleiding
  • 1x Garantiekaart
  • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd 50 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 99,95


Artikelnummer:Help350324
Merk:HelpBoya
Geschikt voor:HelpSmartphone, Laptop
Afmetingen (mm):Help6.000
Gewicht:Help205 gram
Frequentiebereik:Help30Hz-20kHz
Microfoon aansluiting:Help USB, USB-C, XLR, lightning connector
Verbinding (draadloos):HelpBekabeld

Boya

Het merk Boya staat al jaren garant voor een brede reeks aan microfoons van hoge kwaliteit. Door hun eigen ontwikkelingslaboratorium kunnen ze kwalitatief hoogstaande producten blijven leveren tegen een scherpe prijs!

Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van microfoons voor fotografie en andere digitale audio apparaten. De microfoons van Boya zijn geschikt voor gerenommeerde merken, waaronder: Nikon, Canon, Sony, Olympus, Pentax, Panasonic, Samsung, Lycra, Apple (iPhone, iPad, and iPod touch). Elk Boya product laat de passie om een uitstekende geluidskwaliteit te bereiken zien en horen!

Wanneer u via ons Boya-producten koopt, hebben wij een exclusief aanbod: alleen bij Benel ontvangt u drie jaar garantie, na registratie via de garantiekaart in de verpakking.

Direct naar het Boya assortiment