Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Boya Universele Adapter BY-K4 3,5mm TRRS naar USB-C
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Boya Universele Adapter BY-K4 3,5mm TRRS naar USB-C

De BY-K4 van Boya is een universele adapter van 3,5mm TRRS naar USB-C. U kunt deze adapterkabel gebruiken om opnames te maken met een externe microfoon. De microfoon sluit u aan op uw smartphone met USB-C aansluiting. Bij de optionele accessoires vindt u diverse microfoons die u kunt gebruiken.

Aan één kant is de adapter voorzien van een 3,5mm female jackplug (TRRS). De male plug van de microfoon die u gebruikt sluit u hier op aan. Aan de andere zijde heeft de kabel een male USB-C aansluiting, welke u in uw smartphone plugt. De adapterkabel heeft een lengte van 60 mm. Ten opzichte van andere kabels in de markt profiteert u van een duurzamere, dikkere kabel en heeft u dus een kleinere kans op kabelbreuk.

Toepassing Boya BY-K4

Deze adapter kunt u gebruiken om uw smartphone met USB-C aansluiting te gebruiken met een externe microfoon. Door het kleine formaat neemt u de adapter eenvoudig overal mee naartoe. Zo kunt u ook in onverwachte situaties altijd interviews houden of live verslag uitbrengen. Dit maakt de Boya BY-K4 een onmisbare, alleszins betaalbare accessoire om altijd bij u te hebben. Bij de optionele accessoires vindt u ook andere adapters, waaronder met TRS-plug en met Lightning-aansluiting.

Levering:

  • 1x 3.5mm TRRS (female) naar USB-C (male) adapterkabel
  • 1x Garantiekaart

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 18,95


Artikelnummer:Help350337
Merk:HelpBoya
Geschikt voor:HelpSmartphone
Microfoon aansluiting:Help3,5 mm mini jackplug, USB-C
Verbinding (draadloos):HelpBekabeld

Boya

Het merk Boya staat al jaren garant voor een brede reeks aan microfoons van hoge kwaliteit. Door hun eigen ontwikkelingslaboratorium kunnen ze kwalitatief hoogstaande producten blijven leveren tegen een scherpe prijs!

Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van microfoons voor fotografie en andere digitale audio apparaten. De microfoons van Boya zijn geschikt voor gerenommeerde merken, waaronder: Nikon, Canon, Sony, Olympus, Pentax, Panasonic, Samsung, Lycra, Apple (iPhone, iPad, and iPod touch). Elk Boya product laat de passie om een uitstekende geluidskwaliteit te bereiken zien en horen!

Wanneer u via ons Boya-producten koopt, hebben wij een exclusief aanbod: alleen bij Benel ontvangt u drie jaar garantie, na registratie via de garantiekaart in de verpakking.

Direct naar het Boya assortiment