Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

f Boya Ultra-Compacte Draadloze Microfoon BY-V10 voor Android
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Boya Ultra-Compacte Draadloze Microfoon BY-V10 voor Android

Kabels en batterijen tijdens het opnemen zijn niet meer nodig met de BY-V10. De zender met ingebouwde microfoon klem je vast op de kleding van de persoon die je wilt vastleggen. Daarbij zorgt de ingebouwde accu maar liefst 9 uur lang voor stroom. Het geluid wordt opgenomen door je Android apparaat. Hiervoor stop je de ontvanger in de USB-C poort van je Android apparaat. De BY-V10 is direct klaar om gebruikt te worden; zowel met audio- als video-apps. Je start je video-opname gewoon met de standaard Android app. Zo worden je opnames automatisch voorzien van geluid uit de microfoon.

BY-V10 in de praktijk

In het open veld hebben de zender en ontvanger van de BY-V10 een bereik van maximaal 50 meter. Ondanks het compacte formaat heb je een stabiele verbinding, dankzij de betrouwbare 2.4GHz frequentie. In gebouwen of op andere plekken met veel draadloze signalen is het bereik nog steeds ruim voldoende. Met de mute-knop kan de persoon die de microfoon draagt het geluid dempen. Op de microfoon zit ook een NR knop. Dit is voor het filteren van ruis zodat er alleen puur geluid overblijft. Is je telefoon bijna leeg tijdens het opnemen? Dan steek je een USB-C lader in de ontvanger die in je Android apparaat zit.

Toepassing BY-V10

Wanneer je op zoek bent naar een plug-and-play oplossing om stemgeluid in hoge kwaliteit op te nemen met je Android, is de BY-V10 een ideale accessoire. Handig voor bijvoorbeeld interviews en presentaties. Direct uit de doos zijn de zender en ontvanger van de BY-V10 klaar voor gebruik. De omnidirectionele microfoon neemt al het stemgeluid kraakvrij op, ongeacht of de persoon zacht of juist hard praat. Met het indicatielampje op zowel de zender en ontvanger zie je in 1 oogopslag de actuele status. Wanneer je buiten opnames maakt, gebruik je een windscherm om windruis tot een minimum te beperken. Die vind je bij de optionele accessoires.

Levering:

  • 1x BY-V1-TX Zender
  • 1x BY-V10-RX ontvanger
  • 1x USB-C oplaadkabel
  • 1× Schuimrubber windscherm

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 39,95


Artikelnummer:Help350535
Merk:HelpBoya
Geschikt voor:HelpSmartphone
Afmetingen (mm):Help44x25x20
Gewicht:Help6gr
Frequentiebereik:Help20Hz-16kHz
Gevoeligheid:Help-42dB
Signaal-ruisverhouding:Help80dB
Microfoon aansluiting:Help USB
Stroomvoorziening:HelpIngebouwde accu (Li-ion)
Verbinding (draadloos):HelpDraadloos

Om betrouwbare audio- en videoregistraties te kunnen maken biedt BOYA een breed assortiment microfoons aan. Ideaal voor algemene geluidsregistraties, zoals spraak en muziek. Met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding richt het assortiment van Boya zich met name op de semi-professional en privé-gebruiker. Van handheld tot dasspeld-microfoons en van studiomicrofoons tot smartphone microfoons; voor iedere toepassing vindt u de perfecte, betaalbare microfoon.

 

 

 

 

 

 
 

BOYA in het kort:

• Uitermate scherpe prijs/kwaliteitverhouding
• Breed assortiment microfoons, zoals handheld, studio, dasspeld en smartphone clip-on
• Onmisbare accessoires voor de semi-professional of particuliere gebruiker
• Ideale oplossing voor content creators (vlogs, YouTube-video’s, podcasts)
• Wij bieden op Boya-artikelen een exclusieve 3 jaar garantie (alleen via BENEL-dealers)