Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Boya Clip-on Lavalier Microfoon BY-M2 voor iOS
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Boya Clip-on Lavalier Microfoon BY-M2 voor iOS

De Boya Clip-on Lavalier Microfoon BY-M2 voor iOS is een omnidirectionele, multi-inzetbare dasspeldmicrofoon met Lightning-adapter. De microfoon registreert geluiden in hoge kwaliteit en is daarmee een ideale accessoire voor interviews, vlogs en presentaties, zowel binnen als op locatie. De microfoon kunt u eenvoudig aan de boord van uw kledingstuk bevestigen.

De microfoon beschikt over een omnidirectionele richtkarakteristiek. Dit betekent dat een stem rondom de microfoon wordt opgenomen. De signal-to-noise ratio van 76dB zorgt ervoor dat er weinig ruis wordt geregistreerd. Bovendien kunt u het inbegrepen windscherm gebruiken, zodat ongewenste geluiden zoals wind niet worden opgenomen. Aan de microfoon bevindt zich een 6 meter lange kabel, zodat u ook op grotere afstand van uw device opnames kunt maken. Middels de 3.5mm TRS-naar-Lightning adapterkabel (Apple MFi gecertificeerd) kunt u de microfoon op de Lightning-poort van uw iOS device aansluiten. Deze adapter maakt de BY-M2 multi-inzetbaar, want hiermee kunt u namelijk ook andere microfoons en toebehoren met TRS output op uw iOS device aansluiten (bijvoorbeeld de BY-RX8 en BY-MM1).

De stroomvoorziening vindt automatisch plaats wanneer u de microfoon met een iOS device verbindt. Dit betekent dus dat u geen batterijen nodig hebt. Het geheel neemt u veilig en eenvoudig mee in het meegeleverde kunstlederen opbergtasje.

Toepassing Boya Clip-On Lavalier Microfoon BY-M2 voor iOS

U kunt de BY-M2 gebruiken met alle apps die normaal gesproken de interne microfoon van uw iPhone of iPad gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de standaard camera-app of Dictafoon-app. Om de microfoon te gebruiken plaatst u het windscherm op de microfoon, waarna u deze middels de clip bevestigt aan uw kleding. Vervolgens maakt u de lavalier-microfoon vast aan de Lightning-adapter. Tenslotte plugt u de adapter in uw iOS device en start u de gewenste app om uw opname mee vast te leggen. De digitale handleiding van de Boya BY-M2 kunt u raadplegen in de onderstaande bijlage.

Levering:

  • 1x Omnidirectionele lavaliermicrofoon
  • 1x 3.5mm TRS-naar-Lightning adapterkabel BY-K1 (Apple MFi gecertificeerd)
  • 1x Windscherm
  • 1x Bevestigingsclip
  • 1x Kunstlederen opbergtasje
  • 1x Handleiding
  • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd 36 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 41,95


Artikelnummer:Help350360
Merk:HelpBoya
Geschikt voor:HelpSmartphone, Laptop
Afmetingen (mm):Help6m (microfoonkabel) | 30cm (Lightning-adapter)
Gewicht:Help80 gram
Frequentiebereik:Help50Hz-20KHz
Gevoeligheid:Help-40dB+/-3dB (0dB=1V/Pa @ 1KHz)
Signaal-ruisverhouding:Help76dB of meer
Microfoon aansluiting:Help lightning connector
Type:HelpLavalier (dasspeld)
Bijlage:PDF bestandDownload. manual by m2

Boya

Het merk Boya staat al jaren garant voor een brede reeks aan microfoons van hoge kwaliteit. Door hun eigen ontwikkelingslaboratorium kunnen ze kwalitatief hoogstaande producten blijven leveren tegen een scherpe prijs!

Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van microfoons voor fotografie en andere digitale audio apparaten. De microfoons van Boya zijn geschikt voor gerenommeerde merken, waaronder: Nikon, Canon, Sony, Olympus, Pentax, Panasonic, Samsung, Lycra, Apple (iPhone, iPad, and iPod touch). Elk Boya product laat de passie om een uitstekende geluidskwaliteit te bereiken zien en horen!

Direct naar het Boya assortiment