Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Boya Condensator Shotgun Richtmicrofoon BY-BM2021
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Boya Condensator Shotgun Richtmicrofoon BY-BM2021

De Boya Condensator Shotgun Richtmicrofoon BY-BM2021 is een supercardioïde richtmicrofoon, welke uitermate geschikt is voor video- en geluidsregistratie met uw smartphone en camera. Voor een hoge betrouwbaarheid is deze richtmicrofoon gemaakt van ABS-materiaal en uitgerust met een ingebouwde schokdemper. Hierdoor worden onnodige trillingen, en dus achtergrondgeluiden, geëlimineerd. De microfoon focust zich op geluid aan de voorzijde en vermindert geluiden rondom.

De meegeleverde TRS- en TRRS-kabels zorgen ervoor dat microfoon compatibel is met bijna alle smartphones, tablets, DSLR's en andere camera's die beschikken over een 3.5mm ingang. De microfoon is lichtgewicht en compact, en dus eenvoudig te gebruiken voor handheld-opnamen.

Toepassing BY-BM2021

Omdat de microfoon batterijloos functioneert, hoeft u deze nooit in- of uit te schakelen! De microfoon vindt zijn voeding voornamelijk uit camera's, camcorders en smartphones. Voor gebruik met uw camera bevestigt u de microfoon middels de hotshoe mount. Door middel van de 3.5mm TRS-audiokabel verbindt u vervolgens de camera met de microfoon. Wanneer u de microfoon wilt gebruiken met bijvoorbeeld uw smartphone, tablet of Mac, verbindt u de 3.5mm TRRS-audiokabel aan uw elektronisch apparaat.

Levering:

  • 1x Boya BY-BM2021
  • 1x Hotshoe-mount
  • 1x Windscherm
  • 1x TRS-audiokabel 3.5mm
  • 1x TRRS-audiokabel 3.5mm
  • 1x Opbergtas
  • 1x Handleiding
  • 1x Garantiekaart
  • 1x Kleurenverpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd 35 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 57,95


Artikelnummer:Help350233
Merk:HelpBoya
Geschikt voor:HelpSpiegelreflex camera, Camcorder, Audio recorder, Smartphone
Afmetingen (mm):Help168 x 77,2 x 49,9 mm
Gewicht:Help63 gram
Frequentiebereik:Help40-20,000 Hz
Gevoeligheid:Help-35dB±3dB@1KHz
Signaal-ruisverhouding:Help76dB
Microfoon aansluiting:Help3,5 mm mini jackplug
Type:HelpHandheld, Richtmicrofoon

Boya

Het merk Boya staat al jaren garant voor een brede reeks aan microfoons van hoge kwaliteit. Door hun eigen ontwikkelingslaboratorium kunnen ze kwalitatief hoogstaande producten blijven leveren tegen een scherpe prijs!

Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van microfoons voor fotografie en andere digitale audio apparaten. De microfoons van Boya zijn geschikt voor gerenommeerde merken, waaronder: Nikon, Canon, Sony, Olympus, Pentax, Panasonic, Samsung, Lycra, Apple (iPhone, iPad, and iPod touch). Elk Boya product laat de passie om een uitstekende geluidskwaliteit te bereiken zien en horen!

Direct naar het Boya assortiment