Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Boya Windkap met Anti Shock Microfoon-montering BY-WS1000
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Boya Windkap met Anti Shock Microfoon-montering BY-WS1000

De Boya Windkap met Anti Shock Microfoon Montering BY-WS1000 is een professionele windkap die windruis vermindert. Door de meegeleverde deadcat te gebruiken bent u ervan verzekerd dat natuurlijke bijgeluiden worden geëlimineerd.

Doordat de BY-WS1000 beschikt over drie Anti Schok ringen worden alle zware schokken en trillingen opgevangen ofwel tot een minimum gereduceerd. U kunt de BY-WS1000 daarom zelfs bij de kust gebruiken om mensen te interviewen en/of reportages te verrichten.

Toepassing BY-WS1000

Deze Boya Windkap met Anti Schok Microfoon Montering is geschikt voor richtmicrofoons die een maximale lengte hebben van 320 mm met een diameter van 20-22 mm. U kunt de microfoon in de windkap bevestigen aan een XLR-female plug. Uit het lichtgewicht handvat met anti-slip grip komt deze XLR-kabel weer tevoorschijn, met een XLR-male aansluiting.

Onderin dit handvat vindt u een 3/8"- en 1/4"female schroefdraadbevestiging waarmee u dit handvat kunt verlengen waardoor u tijdens opnames de microfoon uit het zicht kunt houden.

Levering:

  • 1x Boya Windkap BY-WS1000
  • 1x Deadcat
  • 1x Anti Shock montering
  • 12x Reserve elastiek voor de shockproofringen
  • 1x Draagtas
  • 1x Handleiding (Engels)

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd 35 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 149,00


Artikelnummer:Help350330
Merk:HelpBoya
Geschikt voor:HelpCamcorder, Audio recorder
Afmetingen (mm):Help480x134x190mm
Gewicht:Help750 gram
Microfoon aansluiting:Help XLR
Type:HelpAccessoires
Bijlage:PDF bestandDownload manual by ws1000

Boya

Het merk Boya staat al jaren garant voor een brede reeks aan microfoons van hoge kwaliteit. Door hun eigen ontwikkelingslaboratorium kunnen ze kwalitatief hoogstaande producten blijven leveren tegen een scherpe prijs!

Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van microfoons voor fotografie en andere digitale audio apparaten. De microfoons van Boya zijn geschikt voor gerenommeerde merken, waaronder: Nikon, Canon, Sony, Olympus, Pentax, Panasonic, Samsung, Lycra, Apple (iPhone, iPad, and iPod touch). Elk Boya product laat de passie om een uitstekende geluidskwaliteit te bereiken zien en horen!

Direct naar het Boya assortiment