Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Boya Mini Condensator Microfoon BY-M100D voor iOS
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Boya Mini Condensator Microfoon BY-M100D voor iOS

De Boya BY-M100D is een omnidirectionele condensator ontworpen voor Apple devices vanaf iOS 10. U sluit hem direct aan op de Lightning connector van uw Iphone, iPad of iPod. De microfoon haalt zijn stroom uit het apparaat waar u hem heeft ingeplugd, daardoor heeft hij geen batterij nodig. U hoeft alleen nog een video- of audioapp op te starten en u bent klaar om op te nemen. De microfoon is voorzien van een scharnierpunt welke te verstellen is in 180 graden.

Toepassing Boya BY-M100D

Door het eenvoudige gebruik is de microfoon uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de beginnende vlogger. Maar ook voor journalisten kan de BY-M100D een uitkomst zijn. Door het kleine formaat kunt u hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Ook in de buitenlucht is de BY-M100D te gebruiken, hij wordt namelijk geleverd met een windkap, om zo ruis van onder andere wind te verminderen. Dat maakt dat u de microfoon ook kunt gebruiken bij vakantievideo’s.

Dit product wordt alleen via dit verkoopkanaal geleverd met een unieke garantiekaart, waarmee u exclusief kunt profiteren van drie jaar garantie.

 

Levering:

  • 1x Boya Mini Condensator Microfoon BY-M100D voor iOS
  • 1x Plopkap
  • 1x Garantiekaart
  • 1x Blisterverpakking


Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd 18 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 49,95


Artikelnummer:Help350420
Merk:HelpBoya
Geschikt voor:HelpSmartphone
Afmetingen (mm):Help18 x 72
Gewicht:Help9,5 gr
Frequentiebereik:Help50Hz-18kHz
Gevoeligheid:Help -36±2dB(0dB=1V/Pa,at 1KHz)
Signaal-ruisverhouding:Help65dB S:(F=1KHz,S.P.L=1Pa)
Microfoon aansluiting:Help lightning connector
Verbinding (draadloos):HelpBekabeld

Boya

Het merk Boya staat al jaren garant voor een brede reeks aan microfoons van hoge kwaliteit. Door hun eigen ontwikkelingslaboratorium kunnen ze kwalitatief hoogstaande producten blijven leveren tegen een scherpe prijs!

Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van microfoons voor fotografie en andere digitale audio apparaten. De microfoons van Boya zijn geschikt voor gerenommeerde merken, waaronder: Nikon, Canon, Sony, Olympus, Pentax, Panasonic, Samsung, Lycra, Apple (iPhone, iPad, and iPod touch). Elk Boya product laat de passie om een uitstekende geluidskwaliteit te bereiken zien en horen!

Wanneer u via ons Boya-producten koopt, hebben wij een exclusief aanbod: alleen bij Benel ontvangt u drie jaar garantie, na registratie via de garantiekaart in de verpakking.

Direct naar het Boya assortiment