Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Luna Optics LN-G3-B50 Digitale Binoculaire Nachtkijker 6-36x50 Gen-3
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Luna Optics LN-G3-B50 Digitale Binoculaire Nachtkijker 6-36x50 Gen-3

De Luna Optics LN-G3-B50 is een binoculaire dag- en nachtkijker uit de 3e generatie van digitale nachtkijkers. De nachtverrekijker heeft een 50mm lens en een optische 6x vergroting, die u met een digitale zoom tot 36x kunt vergroten. Met een state-of-the-art AMOLED-Q display, laser rangefinder, 16.1 megapixel (!) fotorecorder en een kijkafstand tot wel 600m in complete duisternis biedt de LN-G3-B50 prestaties die ongeëvenaard zijn in de markt.

IR Illuminator & Laser Rangefinder

Om ook te kunnen zien wanneer er helemaal géén licht aanwezig is, is de nachtkijker voorzien van een krachtige 850nm LED-infraroodstraler (IR-straal onzichtbaar, gloed alleen van dichtbij zichtbaar). Deze kunt u in- en uitschakelen en ook qua vermogen en straalhoek instellen. Het apparaat heeft ook een ingebouwde laser rangefinder, ook wel afstandsmeter genoemd. Deze heeft een onzichtbare 905nm IR-straal en een bereik tot 700m. Hiermee kunt de afstand meten tot objecten, dieren of personen. Wanneer u door de nachtkijker kijkt zult u een 'dot' in het gezichtsveld zien die u vervolgens op een object kunt richten.

Unieke kwaliteit foto's en video's

Het apparaat legt foto's vast met een verbluffende resolutie van maar liefst 5360x3008 pixels (16.1MP) en neemt video's op in 1080p (60fps). Deze kunt u opslaan op de 8GB microSD-kaart en overzetten via de USB-C kabel, die beiden zijn inbegrepen. Tevens kunt u met behulp van een HDMI-kabel een directe videoconnectie met iedere HD-TV of monitor creëren. De ingebouwde EIS (Electronic Image Stabilization) dient om trillingen te compenseren en onscherpte te corrigeren.

Bediening op afstand

U kunt de LN-G3-B50 middels een Wi-fi verbinding bedienen met uw smartphone of tablet (Android en iOS). Hiermee kunt u op afstand beelden live-streamen en bijvoorbeeld opnames starten/stoppen. De nachtkijker creëert een directe Wi-fi verbinding met uw smartphone.

Verschillende observatiemodi

U kunt de omgeving op vier verschillende manieren bekijken: in night vision green (marinegroen), black/white, AMBER en full-color. Het marinegroene beeld geeft een natuurgetrouw beeld en is het meest bekend. De zwart/wit kijkmodus kunt u gebruiken wanneer u veel contrast nodig hebt, bijvoorbeeld voor het aflezen van teksten of nummerborden. De nieuw ontwikkelde AMBER-modus is een ingebouwde contrastfilter, waarmee u een geel-achtig plaatje krijgt en meer details kunt zien, met name bij zonsopgang en -ondergang. De full-color modus is ontwikkeld voor gebruik overdag (in combinatie met de meegeleverde kleurfilter).  

Uiterlijke kenmerken

De nachtverrekijker is binoculair, wat betekent dat u er met twee ogen doorheen kunt kijken. Hierdoor is het erg comfortabel - ook voor langdurig gebruik - omdat u niet continu één oog dicht hoeft te knijpen zoals bij monoculaire kijkers het geval is. U kunt het apparaat met behulp van vier CR123A-batterijen (meegeleverd) tot wel 4.5 uur achtereenvolgend gebruiken. Aan de onderzijde is de LN-G3-B50 voorzien van een 1/4" schroefdraadaansluiting, waarmee u de kijker op een statief kunt plaatsen.

Toepassing Luna Optics Binoculaire Nachtkijker LN-G3-B50

De nachtkijker is een onmisbare accessoire voor iedere professional of veeleisende privé-gebruiker, voor wie kijkafstand, kwaliteit en comfort cruciaal zijn. U kunt de kijker gebruiken voor natuurobservaties, bijvoorbeeld omdat u wilt zien wat er 's nachts in het bos loopt of omdat u onderzoek doet naar dieren. Maar het is ook een handig hulpmiddel voor navigatie, survival, jacht, beveiliging, reddingsoperaties of tactical toepassingen. Omdat u deze nachtzicht-verrekijker ook probleemloos bij daglicht kunt gebruiken, kunt u het overdag dus als digitale camera of spotting scope gebruiken.

Levering:

 • 1x Luna Optics Digitale Binoculaire Nachtkijker LN-G3-B50
 • 1x Opbergtas met draagriem
 • 1x Lensdoek
 • 1x Daglicht-kleurenfilter
 • 1x USB-C kabel
 • 1x 8GB MicroSD-kaart
 • 1x USB-stick 2.0 met MicroSD-kaart-adapter
 • 1x HDMI-kabel
 • 2x Objectiefdop
 • 4x CR123A-batterij
 • 1x Handleiding
 • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 11 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 1.399,00


Artikelnummer:Help411356
Merk:HelpLuna Optics
Type:HelpDigitaal
Generatie:HelpDigitaal Gen-3
Gebruik:HelpAirsoft / Schietsport, Astronomie, Beveiliging, Defensie / Politie, Jacht, Natuurobservaties, Navigatie, Reddingsoperaties, Survival / Safari, Tactical, Watersport / varen / vissen
Vergroting:Help6 (optisch) tot 36x (digitaal)
Diameter objectief:Help50mm
Infrarood ingebouwd:HelpJa
Gezichtsveld:Help9 graden
Statiefdraad:Help1/4"
Kleur:HelpGroen/Zwart
Afmetingen:Help190 x 126 x 76 mm
Gewicht:Help980 gram
Garantie:Help1 jaar
Gasgevuld/waterproof:HelpJa
Display-kwaliteit:Help0.38" HD AMOLED-Q (1280x720)
Maximale detectie afstand:Help1800m (onbewolkt, volle maan) | 1200m (1/4 maan) | 600m (complete duisternis)
Overdag te gebruiken?:HelpJa
Voeding:Help4x CR123A-batterij (meegeleverd)
Werktemperatuur:Help-10 tot +50 graden Celsius
Bijlage:PDF bestandDownload. ln g3 b50 highlights

Luna Optics: Quality you can see... Even in the dark!

Luna Optics is een innovatief merk met nachtzichtapparaten dat u de beste prijs/kwaliteitsverhouding in de markt biedt. Wanneer u een Luna Optics kijker gebruikt, voelt en ziet u direct de kwaliteit. Bovendien weet u dat u een betrouwbaar product in handen hebt dat voor een eerlijke prijs wordt geproduceerd en aangeboden. Zo betaalt u nooit teveel!

Door continu nieuwe ontwikkelingen en technologieën toe te passen biedt Luna Optics een unieke ervaring voor u. Zo introduceerden zij als één van de eerste merken in de markt de dag- en nachtkijkers. En is inmiddels is een hele lijn met Gen.3 nachtkijkers voorzien van een HD AMOLED-Q display voor een ongeëvenaarde helderheid en resolutie.

Het unieke is: bij Luna Optics hoeft deze kwaliteit helemaal niet veel te kosten.

Ga hier direct naar alle nachtkijkers van Luna Optics!