Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf AGM Wolf-14 Monoculaire Nachtkijker Gen 2
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

AGM Wolf-14 Monoculaire Nachtkijker Gen 2

De AGM WOLF-14 is een restlichtversterker uit het middensegment en heeft een Generatie 2 beeldbuis in traditioneel nachtzicht-groen. De Wolf-14 is een meer low-cost tegenhanger van de populaire PVS-14 restlichtversterkers. De kijker heeft een optische 1x vergroting en een breed zichtveld van 40 graden. Dit maakt het apparaat dus een zeer geschikte vervanger voor het menselijk oog in situaties dat u zelf amper meer iets kunt zien.

De nachtkijker beschikt over een beeldbuis (IIT) van de tweede generatie. De beeldbuis geeft de omgeving weer in het klassieke marinegroene beeld dat u ongetwijfeld van televisie kent. Dit wordt ook wel Green Phosphor genoemd. De beeldbuis zorgt ervoor dat het aanwezige restlicht of omgevingslicht duizenden keren wordt versterkt. Om deze reden kunt u lang zonder infrarood-hulplicht werken, omdat deze zelfs een minimale hoeveelheid restlicht kan omzetten naar visueel beeld. Als u in een donkere ruimte bent zonder enige vorm van restlicht, dan kunt u gebruikmaken van de ingebouwde infraroodstraler (ook IR Illuminator genoemd). Deze kunt u instellen qua vermogen en grootte van de infraroodbundel.

Met behulp van de optioneel verkrijgbare Goggle Kit (headset) kunt u de restlichtversterker hands-free gebruiken. Met de juiste accessoires kunt u het apparaat ook bevestigen aan een helm. De kijker is compact, lichtgewicht, robuust en vanzelfsprekend waterdicht. Met behulp van één CR123a batterij (inbegrepen) kunt u het apparaat tot wel 40 uur gebruiken.

Toepassing AGM WOLF-14 (NL2i)

De WOLF-14 van het Amerikaanse AGM Global Vision kan qua kwaliteit worden ingedeeld in het middensegment van restlichtversterkers in de commerciële markt. Hiermee is het een handig, maar ook betaalbaar hulpmiddel voor de liefhebber of semi-professional. De kijker is breed inzetbaar, bijvoorbeeld voor gebruik tijdens algemene natuurobservaties, survival, safari, airsoft, jacht en astronomie.

Deze nachtkijker is uitgerust met een restlicht-versterkende beeldbuis, dus u kunt het apparaat niet overdag gebruiken. Het apparaat zal automatisch uitgeschakeld worden wanneer er teveel licht aanwezig is.

Technische gegevens:

• Voorzien van standby-modus en bright light cut-off
• Gebruiksduur tot wel 40 uur met slechts één CR123-batterij (gemeten met IR uitgeschakeld)
• Drie LED-indicators in FOV: IR, batterijstatus en overvloedig licht
• Instelbare dioptrie: -5 tot +5
• AGM Global Vision artikel: 11W14122103021i (NL2i)

Wilt u meer weten over restlichtversterkers, of twijfelt u over de perfecte nachtkijker voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Levering:

  • 1x AGM Wolf-14 Restlichtversterker (Generatie 2)
  • 1x Lensdoek
  • 1x Draagtas
  • 1x CR123A-batterij
  • 1x Handleiding (Engels)
  • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 5 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 1.950,00


Artikelnummer:Help121000
Merk:HelpAGM
Type nachtkijker:HelpRestlichtversterker (met beeldbuis)
Kwaliteit:HelpIIT Photonis Commercial Gen2+ (Manual Gain)
Gebruik:HelpAirsoft / Schietsport, Astronomie, Beveiliging, Handsfree, Jacht, Natuurobservaties, Navigatie, Survival / Safari, Tactical, Watersport / varen / vissen
Vergroting:Help1x (3x of 5x met optionele vergrootlens)
Diameter objectief:Help26mm
Beeld:HelpGreen phosphor
Infrarood ingebouwd:HelpJa
Afmetingen:Help157 x 60 x 75 mm
Gewicht:Help460 gram
Garantie:Help3 jaar met geregistreerd product
Beeldhoek:Help40 graden
Scherp vanaf:Help25 cm
Overdag te gebruiken?:HelpNee
Voeding:Help1x CR123A-batterij (meegeleverd, extra batterijen optioneel verkrijgbaar)
Werktemperatuur:Help-51 tot +49 graden Celsius

Het Amerikaanse AGM Global Vision is een steeds grotere en belangrijkere speler op gebied van nachtzicht en warmtebeeld. Met een assortiment dat zich uitstrekt van het midden-segment tot het absolute top-segment, richt AGM zich specifiek op de professional en veeleisende privé-gebruiker.

Het assortiment bestaat uit talloze innovatieve producten: van handheld warmtebeeldcamera's, fusion camera's, thermische richtkijkers en voorzetkijkers tot restlichtversterkers (Photonis Commercial en ECHO), nachtzicht-voorzetkijkers en infraroodstralers. AGM is daarmee het merk dat bij uitstek gebruikt wordt bij natuurobservaties, de jacht, beveiliging en iedere andere tactical toepassing.

Dankzij haar Amerikaanse kwaliteit kunt u rekenen op hoogwaardige, robuuste en optimaal presterende producten. Als verkooppartner in Europa bieden wij u een garantie van drie jaar op producten van AGM Global Vision.