Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf SiOnyx Aurora BLACK Tactical/Airsoft Set met Helm Bridge (Dovetail)
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

SiOnyx Aurora BLACK Tactical/Airsoft Set met Helm Bridge (Dovetail)

De SiOnyx Aurora BLACK met helm bridge is een complete, monoculaire night vision kit voor airsoft en tactical toepassingen. Deze set bestaat uit een compacte digitale kleuren-nachtkijker, een volledig instelbare helm-bridge (dovetail-aansluiting) en een objectief-beschermlens.

SiOnyx Aurora BLACK Full-Color Nachtkijker

De digitale nachtkijkers van SiOnyx zijn de eerste en enige nachtkijkers in de markt die 's nachts de omgeving in kleur kunnen weergeven. De Aurora Black is ontwikkeld als low-cost tactical nachtkijker, met kleuren-nachtzicht en een uitermate hoge lichtopbrengst. Hierdoor kan het apparaat zonder infrarood-hulplicht functioneren, iets dat natuurlijk cruciaal is voor airsoft en tactische toepassingen. Hiervoor maakt het apparaat gebruik van gepatenteerde ultra low-light sensor-technologie.

De nachtcamera beschikt over een haarscherpe OLED-display. Hierop wordt de omgeving 's nachts dus in kleur geprojecteerd, maar u kunt het beeld ook instellen in marinegroen of grijsschaal. De kijker geeft een breed gezichtsveld van 40 graden, waardoor u een groot deel van de omgeving kunt zien. De kijker heeft een optische vergroting van 0,5x die u met een digitale zoom tot 3x kunt vergroten. Tevens kunt u eindeloos foto's en video's maken en kunt u ook beelden live-streamen naar een smartphone of tablet. U kunt het apparaat van stroom voorzien met behulp van één Li-ion accu (twee stuks worden meegeleverd).

Dual Helm Bridge met Dovetail-montage

U wilt de nachtkijker natuurlijk hands-free gebruiken. Daarom is in deze set een lichtgewicht aluminium bridge inbegrepen, waarmee u de nachtkijker(s) voor uw oog kunt hangen en aan uw helm kunt bevestigen. U kunt de nachtkijker voor uw linker- of rechtoog plaatsen. Ook kunt u de nachtkijker horizontaal verschuiven of zijwaarts omhoog flippen. Handig in situaties wanneer u snel wilt kunnen switchen tussen nachtzicht en uw eigen visuele zicht. U maakt de SiOnyx camera vast via de 1/4" schroefdraad-aansluiting. De nachtkijker hangt nu dus op de kop, maar via het hoofdmenu van de nachtkijker kunt u op "invert image" klikken zodat het beeld weer op de juiste manier wordt geprojecteerd.

Deze dual bridge heeft aan de bovenzijde een Dovetail-montage. Hier kunt u een NVG helm-montage op aansluiten. Zo'n NVG-mount (Night Vision Goggles) is het ontbrekende stukje waarmee u deze bridge aan uw helm kunt bevestigen. Bekijk de afbeeldingen om te zien wat hiermee precies bedoeld wordt. Houd er rekening mee dat zo'n NVG Dovetail Mount niet is inbegrepen, omdat er verschillende helm-types in de markt worden gebruikt. Wilcox helmen zijn doorgaans erg populair. De verschillende NVG mounts zijn bij vele (web)winkels verkrijgbaar. Met de juiste accessoires kunt u deze bridge ook gebruiken om een bino-set te creëren, waarbij u bijv. voor één oog de SiOnyx nachtkijker plaatst en voor het andere de FLIR Breach warmtebeeldcamera.

Objectief Beschermlens

Bij deze set ontvangt u een 3D-geprinte beschermlens om het objectief van de Aurora Black te beschermen tegen krassen en impacts zoals airsoft-balletjes. En dit gaat niet ten koste van de lichtopbrengst. Volgens de officiële tests is de plexiglas lens sterk genoeg om meerdere inslagen te weerstaan van airsoft-balletjes (BB-type van 0,20 gram) met een snelheid van ongeveer 90 meter per seconde (bij benadering 1 Joule). In de praktijk betekent dit dat de beschermlens de nachtkijker tegen de meeste impacts tijdens airsoft/paintball zal beschermen. Volgens de tests biedt het plexiglas geen bescherming meer wanneer u 0,45 gram zware BB-balletjes gebruikt (130m/s) of zwaarder.

Let op: deze lens beschermt het objectief voor impacts op basis van officiële testresultaten. Wij zijn echter nooit aansprakelijk voor de eventuele schade die onverhoopt toch ontstaat aan (het objectief van) uw nachtkijker.

Toepassing SiOnyx Aurora BLACK Tactical/Airsoft Night Vision Kit

Deze set is een unieke toevoeging voor airsoft/paintball, survival of algemene (hands-free) observaties. Met de Aurora BLACK heeft u de beschikking over het instapmodel van SiOnyx: een betaalbare, maar unieke full-color nachtkijker. Nachtzicht in kleuren verbetert het contrast, de kijkafstand en de details die u kunt zien. Omdat het apparaat zonder IR-licht functioneert, wordt uw positie nooit zichtbaar voor anderen. De kijker is IP67 is gecertificeerd (waterdicht en stootvast) en wordt geleverd inclusief objectief-beschermlens. Dit betekent dus dat u ook in de meest uitdagende omgeving kunt vertrouwen op uw kijker. Omdat de nachtkijker digitaal is kunt u het apparaat zowel 's nachts als overdag gebruiken.

Wilt u echt alles weten over de SiOnyx Aurora BLACK, de helm-bridge of de beschermlens? Bekijk de producten dan via de 'optionele accessoires' of neem contact met ons op.

Levering:

  • 1x SiOnyx Aurora BLACK Kleuren-Nachtkijker
  • 1x Instelbare dual helm bridge (dovetail-aansluiting)
  • 1x Objectief-beschermlens (beschermt tegen impacts zoals airsoft-balletjes)
  • 1x Waterdichte transportkoffer
  • 1x 32GB MicroSD-kaart
  • 1x MicroSD-kaartadapter
  • 1x MicroUSB-kabel
  • 2x Oplaadbare Li-ion accu
  • 1x Polsband
  • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 5 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 1.134,95 voor € 1.099,00


Artikelnummer:Help2469
Merk:HelpSiOnyx
Type nachtkijker:HelpDigitale nachtkijker
Kwaliteit:HelpGeneratie 2 (digitaal)
Gebruik:HelpAirsoft / Schietsport, Handsfree, Natuurobservaties, Reddingsoperaties, Survival / Safari
Vergroting:Help0,5 tot 3x
Diameter objectief:Help19mm
Beeld:HelpNight vision green, Kleuren-nachtzicht, Daglicht-modus, Schemering, Grijsschaal
Infrarood ingebouwd:HelpNee
Display-kwaliteit:HelpMicro OLED full-color (1028x768)
Statiefdraad:HelpJa (1/4" schroefdraad)
Geheugenkaart inbegrepen?:HelpJa (32GB)
Afmetingen:Help118 x 63 x 52mm
Gewicht:Help254 gram (nachtkijker) | 120 gram (helm bridge)
Garantie:Help2 jaar (SiOnyx) | 6 maanden (helm bridge)
Kwaliteit opnames:Help0.9MP (foto)/720p (video)
Beeldhoek:Help40 graden
Scherp vanaf:Help30 cm
Overdag te gebruiken?:HelpJa
Voeding:Help1x Li-ion accu (2x inbegrepen)
Werktemperatuur:Help-20 tot +50 graden Celsius

SIONYX: u verandert nacht in dag!

SiOnyx is een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van betaalbare nachtcamera's met kleuren-nachtzicht. De nachtkijkers van SiOnyx zijn de eerste in de markt die 's nachts de omgeving in kleur kunnen weergeven.

Dieren en objecten veranderen in het donker natuurlijk niet van kleur. Echter is het menselijk oog niet in staat om die kleuren in de nacht te kunnen zien. SiOnyx zorgt ervoor dat u die kleuren 's nachts wél kunt zien. Met de introductie van de Aurora-serie zijn deze high-end nachtkijkers nu ook toegankelijk voor de commerciële markt!

Middels gepatenteerde ultra-low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. De Aurora's kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt. De beeldsensoren verbeteren de prestaties van de nachtkijkers, die vaak worden gebruikt in commerciële, industriële, medische en defensiegerelateerde toepassingen.

De ultra-low-light sensor zorgt er niet alleen voor dat de omgeving 's nachts in kleur kan worden weergegeven, maar resulteert ook in een ongeëvenaarde lichtopbrengst. Waar andere nachtzicht-merken vaak gebruik maken van infrarood-hulplicht, is dat vanwege de CMOS-sensor bij SiOnyx niet langer noodzakelijk. Dit maakt deze nachtcamera's bijvoorbeeld ook uiterst geschikt voor wijde omgevingen, zoals op open zee of uitgestrekte landschappen.

SiOnyx: there's nothing to see.. except EVERYTHING