Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Sionyx Aurora Extended PRO Explorer NVG Kit
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Sionyx Aurora Extended PRO Explorer NVG Kit

De Sionyx Aurora Extended PRO Explorer NVG Kit is een extra uitgebreide nachtkijker-set speciaal ontworpen voor de handsfree gebruiker. Hiermee verandert u uw Sionyx Aurora PRO in night vision goggles. Dit maakt deze set uiterst geschikt voor tactical gebruik en airsoft.

Sionyx Aurora PRO

De Aurora PRO is een digitale, ultra-low-light nachtkijker die als enige in de markt 's nachts in levendige kleuren kan weergeven. De nachtcamera is een geweldig alternatief voor de veel duurdere traditionele, analoge nachtkijkers. De Sionyx Aurora PRO geeft al een helder beeld bij de meest minimale vorm van omgevingslicht, zoals sterrenlicht, maanlicht of een heldere hemel. Hierdoor kunt u het apparaat vrijwel in iedere situatie gebruiken, zonder gebruik te hoeven maken van infrarood-hulplicht, wat natuurlijk niet wenselijk is in situaties met tegenstanders.

De nachtcamera beschikt over een next-gen CMOS sensor, een groot gezichtsveld van 44 graden en een optische vergroting van 0,5x (tot 3x met digitale zoom). De kijker is compact, lichtgewicht en waterdicht. Het apparaat biedt u vele onmisbare functies, zoals een opnamefunctie, live-streaming naar mobiele apparaten en Augmented Reality, om medespelers snel te kunnen lokaliseren.

Helm-bridge

De helm bridge in deze set is een stevige, lichtgewicht aluminium constructie waarmee u de Sionyx Aurora PRO aan een helm kunt bevestigen. De bridge is volledig naar eigen voorkeur in te stellen. Zo kunt u kiezen of u de kijker voor uw linker- of rechteroog wilt hangen. U kunt deze ook horizontaal en naar voren/achteren bewegen om de kijker perfect voor uw oog te plaatsen. U kunt de arm ook zijwaarts omhoog klappen; handig in situaties waarin u snel wilt schakelen tussen nachtzicht en uw eigen visuele zicht. Deze helm-bridge beschikt over een Dovetail-aansluiting. De arm (NVG mount) die de bridge met de helm verbindt is niet inbegrepen.

Oculairdop

Om de Aurora PRO comfortabel tegen uw oog te plaatsen ontvangt u een rubberen oculaidop. Naast een hoger comfort zorgt deze eyecup er ook voor dat er geen licht kan lekken, zodat uw positie dus niet zichtbaar wordt voor anderen.

Objectiefbescherming

Tevens ontvangt u een op maat gemaakte, 3D-geprinte beschermlens die u over de objectief kunt plaatsen. Het plexiglas is sterk genoeg om meerdere inslagen te weerstaan van BB airsoftballetjes met een snelheid van ongeveer 90 meter per seconde (ca. 1 Joule). Bij deze test is gebruik gemaakt van 0,20 gram BB-type airsoftballetjes. In de praktijk betekent dit dat de lens bescherming zal bieden tegen de meeste impacts tijdens airsoft. Uiteraard biedt deze beschermings lens ook normale bescherming tegen vuil en krassen.

Infraroodstraler

In sommige situaties is er simpelweg geen omgevingslicht aanwezig, bijvoorbeeld in een donkere ruimte met vier betonnen muren. In dat geval kunt u gebruik maken van de 940nm infraroodstraler. Deze kunt u op vele helmen of wapens monteren met behulp van de meegeleverde Weaver/Picatinny montage. De IR Illuminator is niet bedoeld om aan de nachtkijker zelf te bevestigen.

Overige accessoires

Tot slot ontvangt u ook allerlei kleinere accessoires, zoals een 32GB microSD-kaart, twee batterijen met bijbehorende batterijladeren een montage plus batterij voor de IR-straler. U kunt alles meenemen in de waterdichte transportkoffer. Mocht u de Aurora PRO op een (airsoft)wapen willen bevestigen, dan kunt u de meegeleverde Weaver/Picatinny rail-montage gebruiken.

Toepassing Sionyx Aurora Extended PRO Explorer NVG Kit

Deze kit is speciaal ontworpen voor de gebruiker die 's nachts wil observeren en beide handen vrij wil houden. Dit maakt de Extended Pro Explorer Kit onmisbaar voor tactische gebrukers en airsoft. Van een helm-bridge tot een comfortabele eyecup, deze set biedt alles dat u als gebruiker nodig heeft.

Levering:

 • 1x Sionyx Aurora PRO Full-Color Nachtkijker
 • 1x Helmbridge (Dovetail montage)
 • 1x Objectiefbescherming
 • 1x Rubberen eyecup
 • 1x IR Illuminator
 • 1x Helmbevestiging voor IR
 • 2x Oplaadbare 18650-batterij voor IR
 • 1x Batterijlader voor 18650 batterij
 • 2x Oplaadbare Li-ion batterij voor Aurora PRO
 • 1x Batterijlader voor Li-ion batterijen
 • 3x MicroUSB kabel
 • 1x MicroSD kaart (32GB)
 • 1x MicroSD kaart adapter
 • 2x Inbussleutel
 • 1x Draagkoord
 • 1x Polsriem
 • 1x Transportkoffer
 • 1x Snelstartgids (volledige handleiding kan onderstaand worden gedownload)
 • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 5 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 1.983,90 voor € 1.975,00


Artikelnummer:Help2509
Merk:HelpSiOnyx
Type nachtkijker:HelpDigitale nachtkijker
Kwaliteit:HelpGeneratie 2 (digitaal)
Gebruik:HelpAirsoft / Schietsport, Astronomie, Beveiliging, Defensie / Politie, Jacht, Natuurobservaties, Navigatie, Reddingsoperaties, Tactical
Vergroting:Help0,5 tot 3x
Diameter objectief:Help19mm (premium optiek)
Beeld:HelpKleuren-nachtzicht, Daglicht-modus, Schemering, Grijsschaal
Infrarood ingebouwd:HelpNee, IR Illuminator (940nm) wordt los meegeleverd
Display-kwaliteit:HelpMicro OLED full-color (1028x768)
Statiefdraad:HelpJa (1/4" schroefdraad)
Geheugenkaart inbegrepen?:HelpJa (32GB)
Afmetingen:Help118 x 63 x 52mm
Gewicht:Help254 gram
Garantie:Help2 jaar (SiOnyx registratie vereist)
Kwaliteit opnames:Help0.9MP (foto)/720p (video)
Beeldhoek:Help44 graden
Scherp vanaf:Help30 cm
Overdag te gebruiken?:HelpJa
Voeding:HelpLi-ion accu (2 stuks inbegrepen)
Werktemperatuur:Help-20 tot +50 graden Celsius

SIONYX: u verandert nacht in dag!

SiOnyx is een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van betaalbare nachtcamera's met kleuren-nachtzicht. De nachtkijkers van SiOnyx zijn de eerste in de markt die 's nachts de omgeving in kleur kunnen weergeven.

Dieren en objecten veranderen in het donker natuurlijk niet van kleur. Echter is het menselijk oog niet in staat om die kleuren in de nacht te kunnen zien. SiOnyx zorgt ervoor dat u die kleuren 's nachts wél kunt zien. Met de introductie van de Aurora-serie zijn deze high-end nachtkijkers nu ook toegankelijk voor de commerciële markt!

Middels gepatenteerde ultra-low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. De Aurora's kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt. De beeldsensoren verbeteren de prestaties van de nachtkijkers, die vaak worden gebruikt in commerciële, industriële, medische en defensiegerelateerde toepassingen.

De ultra-low-light sensor zorgt er niet alleen voor dat de omgeving 's nachts in kleur kan worden weergegeven, maar resulteert ook in een ongeëvenaarde lichtopbrengst. Waar andere nachtzicht-merken vaak gebruik maken van infrarood-hulplicht, is dat vanwege de CMOS-sensor bij SiOnyx niet langer noodzakelijk. Dit maakt deze nachtcamera's bijvoorbeeld ook uiterst geschikt voor wijde omgevingen, zoals op open zee of uitgestrekte landschappen.

SiOnyx: there's nothing to see.. except EVERYTHING