Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf SiOnyx Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora Pro
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

SiOnyx Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora Pro

De Aurora PRO van het Amerikaanse SIONYX is een digitale kleuren-nachtkijker en is het top-model uit de populaire Aurora-serie. Met deze monoculaire nachtcamera kunt u bij de meest minimale vorm van restlicht de omgeving in kleur én onwerkelijke helderheid zien. Dankzij het gezichtsveld van 44 graden, de next-gen sensor en premium optiek onderscheidt de Aurora PRO zich van alle andere modellen uit de serie. De nachtkijker is multi-inzetbaar: van tactical tot airsoft, van navigatie tot bootvaart en van politie-toepassingen tot reddingsoperaties.

Wat maakt de Aurora PRO onderscheidend?
De Sionyx Aurora PRO behoort tot een viertal nachtkijkers die als eerste in de markt de omgeving 's nachts in kleur kunnen verwerken. In vergelijking met de andere modellen doet de Aurora PRO daar nog een schepje bovenop. Zo laat het objectief drie keer zoveel licht door en resulteert de next-gen CMOS-sensor in een nog hogere lichtopbrengst (en dus grotere kijkafstand). Met de Sionyx Aurora PRO bent u in de gelegenheid om bij de meest minimale vorm van restlicht 's nachts tóch te kunnen zien. De omgeving wordt geprojecteerd op een full-color OLED display, die ook in monochroom of marinegroen kan worden ingesteld. De kijker heeft een optische 0.5x vergroting (dus een extreem groot gezichtsveld van 44 graden) en een digitale zoom-functie tot 3x.

Opnames maken
U kunt foto's en video's maken om situaties of onderwerpen vast te leggen. Voor de perfecte opname kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van modi zoals HDR, loop-modus, time-lapse, panorama en burstmodus. Uw foto's en video's worden opgeslagen op de inbegrepen 32GB microSD-kaart.

Bediening op afstand en delen van real-time beelden
Via een Wi-fi connectie kunt u de Aurora PRO ook op afstand bedienen en live beelden bekijken/delen, tot afstanden tot circa 15 meter. Hiervoor gebruikt u de gratis app voor iOS en Android (in de PlayStore/AppStore te vinden als 'SiOnyx Aurora').

Multifunctioneel inzetbaar
U kunt het gebruik van de nachtkijker optimaal op de situatie aanpassen. Zo kunt u de kijker in uw hand op uw oog gebruiken, op afstand aansturen of hands-free gebruiken door deze aan een helm of goggle kit (hoofdsysteem) te koppelen. Daarnaast is de nachtkijker in te zetten op ieder moment van de dag, dus zowel 's nachts, in schemering én overdag. Bovendien kunt u de camera ook bij slechte weersomstandigheden zorgeloos gebruiken vanwege zijn IP67-certificering. Dit betekent dat het apparaat bestand is tegen een val op beton van 1 meter hoogte, volledig stofdicht is en zelfs niet defect raakt wanneer het in water ondergedompeld wordt.

Toepassing Sionyx Aurora PRO

Als u op zoek bent naar het beste van full-color nachtzicht, dan is de Sionyx Aurora PRO de perfecte nachtkijker voor u. De nachtkijker is een onmisbare accessoire voor de professionele gebruiker en veeleisende liefhebber. Bij professionele toepassingen kunt u denken aan allerlei tactische activiteiten, zoals surveillance, beveiliging, reddingsoperaties en politie/defensie. Maar ook als u 's nachts wilt navigeren - met uw boot of lopend in stedelijke omgevingen - is de Sionyx Aurora PRO een onmisbaar hulpmiddel.

Levering:

  • 1x Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora PRO
  • 1x Draagkoord
  • 2x Li-ion accu
  • 1x MicroUSB-kabel
  • 1x 32GB MicroSD-kaart
  • 1x MicroSD-kaartadapter
  • 1x Transportkoffer
  • 1x Product- en veiligheidsinstructies (uitgebreide handleiding onderstaand te downloaden)
  • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 7 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 1.299,00


Artikelnummer:Help504104
Merk:HelpSiOnyx
Type nachtkijker:HelpDigitale nachtkijker
Kwaliteit:HelpGeneratie 2 (digitaal)
Gebruik:HelpAirsoft / Schietsport, Beveiliging, Defensie / Politie, Jacht, Navigatie, Reddingsoperaties, Survival / Safari, Tactical
Vergroting:Help0,5 tot 3x
Diameter objectief:Help19mm (premium optiek)
Beeld:HelpKleuren-nachtzicht, Daglicht-modus, Schemering, Grijsschaal
Infrarood ingebouwd:HelpNee
Display-kwaliteit:HelpMicro OLED full-color (1028x768)
Statiefdraad:HelpJa (1/4" schroefdraad)
Geheugenkaart inbegrepen?:HelpJa (32GB)
Afmetingen:Help118 x 63 x 52mm
Gewicht:Help254 gram
Garantie:Help2 jaar (SiOnyx registratie vereist)
Kwaliteit opnames:Help0.9MP (foto)/720p (video)
Beeldhoek:Help44 graden
Scherp vanaf:Help30 cm
Overdag te gebruiken?:HelpJa
Voeding:HelpLi-ion accu (2 stuks inbegrepen)
Werktemperatuur:Help-20 tot +50 graden Celsius
Bijlage:PDF bestandDownload. sionyx aurora comparison chart
Bijlage 2:PDF bestandDownload. aurora user manual 4 2020

SIONYX: u verandert nacht in dag!

SiOnyx is een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van betaalbare nachtcamera's met kleuren-nachtzicht. De nachtkijkers van SiOnyx zijn de eerste in de markt die 's nachts de omgeving in kleur kunnen weergeven.

Dieren en objecten veranderen in het donker natuurlijk niet van kleur. Echter is het menselijk oog niet in staat om die kleuren in de nacht te kunnen zien. SiOnyx zorgt ervoor dat u die kleuren 's nachts wél kunt zien. Met de introductie van de Aurora-serie zijn deze high-end nachtkijkers nu ook toegankelijk voor de commerciële markt!

Middels gepatenteerde ultra-low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. De Aurora's kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt. De beeldsensoren verbeteren de prestaties van de nachtkijkers, die vaak worden gebruikt in commerciële, industriële, medische en defensiegerelateerde toepassingen.

De ultra-low-light sensor zorgt er niet alleen voor dat de omgeving 's nachts in kleur kan worden weergegeven, maar resulteert ook in een ongeëvenaarde lichtopbrengst. Waar andere nachtzicht-merken vaak gebruik maken van infrarood-hulplicht, is dat vanwege de CMOS-sensor bij SiOnyx niet langer noodzakelijk. Dit maakt deze nachtcamera's bijvoorbeeld ook uiterst geschikt voor wijde omgevingen, zoals op open zee of uitgestrekte landschappen.

SiOnyx: there's nothing to see.. except EVERYTHING