Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f SiOnyx Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora Pro
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

SiOnyx Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora Pro

De SiOnyx Aurora PRO is een tactische nachtkijker en tevens het topmodel uit de Aurora nachtzicht-serie. Deze Pro-versie beschikt over premium optiek dat driemaal zoveel licht doorlaat ten opzichte van de andere modellen en heeft een zichtveld van maar liefst 40 graden. De camera presteert het best in de meest extreme omstandigheden en is speciaal ontwikkeld voor professionele toepassingen en veeleisende gebruikers.

De nachtcamera biedt volledig full-color nachtzicht en realiseert een ongekende restlichtversterking. De omgeving wordt geprojecteerd op een full-color OLED display, die u ook in monochroom kunt instellen. Hiermee verandert uw kijkervaring compleet in vergelijking met het klassieke nachtzicht in marinegroen of zwart/wit. De camera is weinig opvallend en niet voorzien van IR-straal die uw positie kan verraden. De nachtkijker beschikt over een optische 0.5x vergroting, die u middels een digitale zoom kunt vergroten tot 3x.

PRO-functionaliteiten
Deze camera biedt u onder andere GPS en een elektronisch kompas, om eenvoudig uw positie kunnen bepalen en opnames te voorzien van een 'geo-tag'. Ook kunt u de afstand en locatie tot andere (geselecteerde) gebruikers bepalen.

Foto en video's naar uw voorkeur
U kunt zelf uw opname-instellingen bepalen, zoals de sluitertijd bij foto's en refresh rate bij video's. Ook zijn er meerdere modi beschikbaar, zoals HDR, loop-modus, time-lapse, panorama en burstmodus. De ingebouwde EIS (Electronic Image Stabilization) zorgt ervoor om trillingen te compenseren en onscherpte te corrigeren. U kunt uw opnames opslaan op de 32GB microSD-kaart (meegeleverd).

Streaming en remote control
Alle SiOnyx-camera's kunt u via Wi-fi verbinden met een Apple- of Android-toestel (telefoon en tablet). Zodra u over de gratis app - in de PlayStore te vinden als 'SiOnyx Aurora' - beschikt kunt u de nachtkijker op afstand bedienen, beelden live-streamen en opnames maken/delen. Wanneer u SiOnyx op afstand wilt bedienen kunt u deze via de 1/4" schroefdraadaansluiting op ieder gangbaar statief plaatsen (zie optionele accessoires).

Toepassing SiOnyx Aurora PRO

De SiOnyx Aurora Pro is een uiterst geschikte accessoire voor (semi-)professioneel gebruik en de veeleisende liefhebber. De Pro-versie richt zich speciaal op beveiligers, reddingsoperaties, defensie/politie, jagers, airsofters en andere vormen van schietsport. Maar ook wanneer u natuurliefhebber bent en een unieke kijkervaring wilt beleven is deze camera onmisbaar. Met deze nachtkijker kunt u zelfs bij de meest minimale vorm van restlicht toch de omgeving in kleur observeren. De camera is multi-functioneel inzetbaar en maakt het bovendien mogelijk om gemakkelijk te kunnen switchen tussen nachtzicht en uw eigen zicht. Daarbij kunt u vertrouwen op alle handige functionaliteiten. Middels een optioneel verkrijgbare schouderkit neemt u de Aurora veilig en comfortabel mee.

De Aurora PRO is zeer multifunctioneel. U kunt de camera in uw hand gebruiken (monoculair), aan een helm/goggle kit bevestigen, op afstand bedienen en beelden live-streamen, of juist als voorzetkijker op een wapen gebruiken middels optioneel verkrijgbare Picatinny-montage. De Aurora PRO is ook als complete explorer-set beschikbaar (zie optionele accessoires).

Overige highlights

- Voorzien van GPS, kompas en meta-data (tijd/datum)
- Gecertificeerd voor terugslagen van 6000 Joules (.223/5.56)
- Recoil-activated capture (auto-opname bij terugslag)
- IP67 gecertificeerd

Hoe werkt de techniek?

Middels gepatenteerde ultra low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. De Aurora's kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt. Deze componenten zorgen ook voor een ongeëvenaarde lichtopbrengst, waardoor een infraroodstraler niet langer noodzakelijk is.

Levering:

  • 1x Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora PRO
  • 1x Draagkoord
  • 2x Li-ion accu
  • 1x MicroUSB-kabel
  • 1x 32GB MicroSD-kaart
  • 1x MicroSD-kaartadapter
  • 1x Transportkoffer
  • 1x Product- en veiligheidsinstructies (uitgebreide handleiding onderstaand te downloaden)
  • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 13 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 1.175,00


Artikelnummer:Help504104
Merk:HelpSiOnyx
Type:HelpDigitaal
Generatie:HelpColor NV ultra low-light CMOS (Premium optics)
Gebruik:HelpAirsoft / Schietsport, Beveiliging, Defensie / Politie, Jacht, Navigatie, Reddingsoperaties, Survival / Safari
Vergroting:Help0,5 tot 3x
Diameter objectief:Help19mm
Weergave modus:HelpKleuren-nachtzicht, Schemering, Daglicht, Grijsschaal
Infrarood ingebouwd:HelpNee
Display-kwaliteit:HelpMicro OLED full-color
Statiefdraad:HelpJa (1/4" schroefdraad)
Geheugenkaart inbegrepen?:HelpJa (32GB)
Afmetingen:Help118 x 63 x 52mm
Gewicht:Help254 gram
Garantie:Help2 jaar (SiOnyx registratie vereist)
Gasgevuld/waterproof:HelpJa
Beeldhoek:Help40 graden
Scherp vanaf:Help30 cm
Overdag te gebruiken?:HelpJa
Voeding:HelpLi-ion accu (2 stuks inbegrepen)
Werktemperatuur:Help-20 tot +50 graden Celsius
Bijlage:PDF bestandDownload. sionyx aurora comparison chart
Bijlage 2:PDF bestandDownload. aurora user manual 4 2020

SIONYX: u verandert nacht in dag!

SiOnyx is een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van betaalbare nachtcamera's met kleuren-nachtzicht. De nachtkijkers van SiOnyx zijn de eerste in de markt die 's nachts de omgeving in kleur kunnen weergeven.

Dieren en objecten veranderen in het donker natuurlijk niet van kleur. Echter is het menselijk oog niet in staat om die kleuren in de nacht te kunnen zien. SiOnyx zorgt ervoor dat u die kleuren 's nachts wél kunt zien. Met de introductie van de Aurora-serie zijn deze high-end nachtkijkers nu ook toegankelijk voor de commerciële markt!

Middels gepatenteerde ultra-low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. De Aurora's kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt. De beeldsensoren verbeteren de prestaties van de nachtkijkers, die vaak worden gebruikt in commerciële, industriële, medische en defensiegerelateerde toepassingen.

De ultra-low-light sensor zorgt er niet alleen voor dat de omgeving 's nachts in kleur kan worden weergegeven, maar resulteert ook in een ongeëvenaardelichtoprengst. Waar andere nachtzicht-merken vaak gebruiken maken van infrarood-hulplicht, is dat vanwege de CMOS-sensor bij SiOnyx niet langer noodzakelijk. Dit maakt deze nachtcamera's bijvoorbeeld ook uiterst geschikt voor wijde omgevingen, zoals op open zee of uitgestrekte landschappen.

SiOnyx: er is niets te zien, behalve ALLES!